2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 212 پست
منم اوتیسمم    بیچاره مامانم  چقدر  غصه میخورد  بچگیم  چقد نذرونیاز ...

چقد خوشحالم عزیزم

چقد امید گرفتم با خوندن این پستت

ما دو ماه متوجه شدیم خواهر زاده اوتیسم داره خیلی ناراحتیم

تنها علامتشم تکراری و طوطی وار حرف زدنش بود مفهومی حرف نمیزد 

منم اوتیسمم    بیچاره مامانم  چقدر  غصه میخورد  بچگیم  چقد نذرونیاز ...

عزیزم ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنی

میخوام باهاتون صحبت کنم و چتامونو نشون خواهرم بدم تا امید پیدا کنه ب اینده بچش

بخدا خواهر زاده من هوش فوق العاده ای داره فقط مشکلش حرف زدنش شعر حافظو ۲سالگی حفظ کرد اما نمیتونه مفهومی حرف بزنه

الان تحت درمان الهی شکر رو ب پیشرفت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسمشون هادی خداپرست؟  اخه گاهی میبینم حرفاشو عوض میکنه خصوصا درباره مواد غذایی مضر و مفید برا ...

بله هادی خداپرست

نمیدونم والا من پسرمو که بردم اصلا درباره غذا صحبت نکرد

فقط کلی دارو داد

بیماری😳نه عزیزم اختلال اوتیسم دقت کنیم عشقم 🌹

سارا جون

من  برای یه پسر ۷ ساله اوتیسم ماشین کنترلی و بازلایتر آذم اهنی خریدم، کادوی درستی بوده؟ اینبار براش خمیربازی بخرم؟

❤️من مادر نیستم.❤️ جانا دختر خیالیم بود.❤️الان اسمش شده سوفی.❤️
سارا جون من  برای یه پسر ۷ ساله اوتیسم ماشین کنترلی و بازلایتر آذم اهنی خریدم، کادوی درستی بود ...

باید ببینی علاقه اش تو چیه اکثر اتیسم ها به وسایل الکترونیکی علاقه دارن ولی خب بازم بهترین شخص مادر اون کودکه میتونه کمکت کنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام سارا بانو، من قبلا توی پست های شما دیده بودم آدرس به گفتار درمان و کاردرمان رو گذاشته بودید، الان دیدم دسترسی شما محدوده و نتونستم پیدا کنم آدرس رو، میشه بگید کجا میرفتید واسه گفتاردرمان؟

سلام سارا بانو، من قبلا توی پست های شما دیده بودم آدرس به گفتار درمان و کاردرمان رو گذاشته بودید، ال ...

خب تعلیق شده بودم عزیزم 

گفتاردرمان انلاین هست 

بقیه موارد کلینیک کیان میرم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام سارا بانو، من قبلا توی پست های شما دیده بودم آدرس به گفتار درمان و کاردرمان رو گذاشته بودید، ال ...

ممنون بانو

خواهش میکنم تلفن براتون گذاشتم کادر خوبی دارن 

پسر منم مبتلاست فعلا با یک دارو گیاهی خیلی بهتر شده و تقریبا داره خوب میشه همینو ادامه میده تا ببینم ...

موفق باشید عزیزم منم اوایل تشخیص حتی یک دارو گیاهی بهم دادن اسمش یادم نیست یک مدت به زور دادم طفلک خیلی اذیتش کردم دیگه ندادم  ولی اندازه ی که از توانبخشی نتیجه گرفتم از هیچ دارویی نتیجه نگرفتم حتی من روانپزشک هم رفتم ولی واقعا روانپزشک ها هم نمیخوام توهین کنم راحتترین کار را میکردن یعنی نوشتن دارو مثل نقل و نبات که خب من اونا را ندادم چون مگه میشه هنوز طرف درست نبینه و دارو بنویسه در کل اتیسم کامل خوب نمیشه چون یک اختلاله عزیزم فقط عملکرد هاش بهتر میشه ولی این نمیگم که بگم کارت اشتباهه من فقط طرز فکرم با شما متفاوته گلم 🥰