2777
2789
عنوان

حرامه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست
فکر نمیکنم حرام باشه چون جون مادر مهمتر از جنینی که هنوز بدنیا نیومده.اگه چندتا دکتر تایید کنن سقط م ...

پیش دوتا رفتم

همون حرفو زدن

از نظر مالی سختمه بازم برم پیش یکی دیگه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من گناهه گناه

یه لحظه به اون بچه ای که بی مادره توروخدا فکر کنین بی پشت و پناه کی قراره حامیش باشه گناه داره گناه وقتی قرار تنهاش بزارینو برین خوب نیارینش تو دنیایی که قرار بی کس و تنها باشه

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
ازوضعیت جنین هنوز خبر نداره چون تو هفته پنجمه

پس زودتر مطمعن بشه

تایید دکتر و تایید مراجع قضایی و از دفتر مرجعتون هم بپرسید

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
کاش جوابمو بدین نه ک فقط بخونید و برید😢

نه حرام‌نیس اگه به برای مادر خطر مرگ داشته باشه میتونه سقط کنه 

این نظر آیت الله خامنه ایی👇👇

ناقص‌الخلقه بودن جنین، مجوز شرعی برای سقط جنین، حتی قبل از ولوجِ روح در آن محسوب نمی‌شود، ولی اگر تهدید حیات مادر بر اثر استمرار حاملگی مستند به نظر پزشک متخصص و مورد اطمینان باشد، سقط جنین قبل از ولوج روح در آن اشکال ندارد.

پیش دوتا رفتم همون حرفو زدن از نظر مالی سختمه بازم برم پیش یکی دیگه

خب کافیه باید برگه سقط بهت بدن دیگه.مگه ندادن؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پزشک داروی سقط نداد یا خودت نخواستی سقط کنی؟

پزشک میگه ما مجوز نداریم ک اگه برای مادر خطر داره داروی سقط بدیم

مگر بچه مشکلی داشته باشه

مثلا قلبش نزنه ، از نظر ژنتیک  ،یا نقص عضو یا لب شکری و چند نمونه دیگه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
با نگه داشتن اون بچه ظلم بزرگی به بچه هایه دیگت میکنی، وقتی کاری به بدنت صدمه بزنه اون کار گناهه&nbs ...

ممنونم از راهنماییت

به نظر من گناهه گناه یه لحظه به اون بچه ای که بی مادره توروخدا فکر کنین بی پشت و پناه کی قراره حامی ...

خب واقعا نمیدونستم باردار شدم

جلوگیری داشتیم

خب کافیه باید برگه سقط بهت بدن دیگه.مگه ندادن؟

اصلا حاضرنیستن بدن

بخاطر ده درصد احتمال زنده موندنم

اصلا حاضرنیستن بدن بخاطر ده درصد احتمال زنده موندنم

واااا خب همسرش ی چیزی بگه.بگه زن من اگه بمیره شما مقصر هستید

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

حرام و حلال نداره

حکم جایز بودن میدن

من سقط عمد که کردم بعدا از مرجعم پرسیدم با توجه به شرایطم ، گفت تصمیم وجدانی نهایی رو خودتون باید بگیرید ولی خطر برای مادر باعث میشه سقط بچه مخصوصا قبل چهار ماه مشمول دیه ولی جایز باشه

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین