2777
2789
عنوان

حرامه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست
آگه واقعا برای مادر ضرر داشته باشه و جونش در خطر باشه نه فک نمیکنم حرام باشه

اره تا حدی ضرر داره ک دکتر از مادر باردار خواسته ک پیش پزشک قانونی تعهد بنویسه ک در صورت مرگ چیزی ب عهده پزشک نباشه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اگه سه دکتر تایید کن موندن جنین ممکنه برای مادر خطر مرگ به همراه داشته باشه مثل اینکه میشه سقط‌کرد وگناه نیست .البته من ب شخصه قبول ندارم این حرفو چون کلاهربارداری وزایمان خطر احتمالی برای مادروجنین هست . ولی حتمااز منبع مطمئن برس من اینک فقط شنیده بودم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دکتر تایید کرده باشه که خطر داره برای مادر حرام نیست.

بله تایید کرده

ولی حاضر نیس داروی  سقط بده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

@بانوی_بی_نشان‍ 

عزیزم راهنماییشون کن

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

روزه هم اگر مضر باشه برات گرفتنش اشکال داره، اینکه میگی خطر مرگ داره، دیگه اشکالی نداره سقطش که تازه اون بچه ای که بدنیا بیاد و مادر نداشته باشه همون بدنیا نیاد هزاربار برا خودش بهتره

عزیزم مگه ما مجتهدیم؟! یا خدا؟!!

عزیزم میتونی جواب ندی ممنونم

فکر نمیکنم حرام باشه چون جون مادر مهمتر از جنینی که هنوز بدنیا نیومده.اگه چندتا دکتر تایید کنن سقط میکنن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اگر بچه سالم باشه  ولی برای مادر خطر داشته باشه بله سقط عمدی حرام است نباید دخالت پزشکی بشه،ب ...

ازوضعیت جنین هنوز خبر نداره

چون تو هفته پنجمه

بچه چندوقت شه وچه مریضی داری

پنج هفته

چسبندگی شدید

@بانوی_بی_نشان ‍  عزیزم راهنماییشون کن

@بانوی_بی_نشان  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
روزه هم اگر مضر باشه برات گرفتنش اشکال داره، اینکه میگی خطر مرگ داره، دیگه اشکالی نداره سقطش که تازه ...

تازه دوتا بچه دیگه هم دارم ک شاید بی مادر بشن