2821
2789
عنوان

رژیم خرکی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 46 پست
واآی تورو خدا به منم بگو اول بگو برای جلوگیری از ریزش مو چکار کردی و بگو چه مایعاتی میخوردی صبح تا ش ...

میگم هیچیییی فقطططططط اب فقطططط حتی میوه ام نه.فقط ضعف میکردم یه قاشق عسل میخوردم.خیلی بایدطاقت بیاری خیلی.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش فقط آب میوه و آب سبزی سیب کرفس چغندر هویج ... بعد از دو سه هفته آب مرغ و آبگوشت( بدون حبوبات ...

برای جلوگیری از ریزش موهات چکار کردی چیزی مصرف نکردی؟

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

ببین اینم ک من میگم عوارض خودشو داره ولی خوبه و ثابت شده است

رژیم ۱۵ روره کانادایی من باهاش ۷ کیلوکم کردم تو ۱۵ روز

گرسنگی هم نداره اگر ورزش کنی و مولتی ویتامین بخوری مشکلی پیش نمیاد بیشترم کم میکنی

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
ببین اینم ک من میگم عوارض خودشو داره ولی خوبه و ثابت شده است رژیم ۱۵ روره کانادایی من باهاش ۷ کیلوک ...

تو نت راجبش خوندم مثلا میگه امروز الویع خب شاید نتونسم اون روز الویه درست کنم😓

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
فدات😍😍

اگ میخای فقط اب بخوری.دیگ نبایدمیوه یاحتی ابمیوه بخوری چون عمل نمیکنع رژیم..مواظب باش اگ نتونستی نگیرضعف میکنی یه طوریت میشه‌.فعالیت سنگین نبایدبکنی.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍

ببین یه رژیم اصولی بهت میگم هفته ای ۵ کیلو 

بزن نت رژیم جنرال موتورز 

همه چی هم داره 

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم