2821
2789
عنوان

رژیم خرکی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 46 پست
هیچکس دختر داییم یادم داد خخخ اخه رژیم خاصی نیست که فقط نخوردنه خودش ماه بعدش عروسیش بود تو یکماه با ...

منم تقریبا۲۵روزهیچی نخوردم فقط آب خوردم ۱۹کیلوکم کردم.سایزم ک خیلیییی کم شد.واس عروسی خودم بود.

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امصات عالی بود عزیزم😘

قربانت  😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اینجوری پیش بری، شب عروسی زیر سرم تشریف خواهید داشت

درسته ولی واقعا من نمیدونستم عروسی پسرعموش ماه دیگس وگرن با یه روش بهتر رژیم میگرفتم ولی الان وقتی ندارم از طرفی اوایل سال ۹۹ هم عروسی خودمه

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
فقط آب مرغ که نه مثلا هفته ای دوبار ۵ قاشق برنج دارم که موهام نریزه

اینجوری نمیشه رژیم گرفت، من اینجا خیلیا رو دیدم با برنامه‌های کالری شماری و پیاده روی و ورزش وزن کم کردن، شمام همین کارو بکن، حتی اگر جای ۱۰ کیلو ۵ کیلو کم کنی، ارزش سلامتیت بیشتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
فقط آب مرغ که نه مثلا هفته ای دوبار ۵ قاشق برنج دارم که موهام نریزه

یکی تاپیک زده بود رژیم نه روزه ۹ کیلو کم میکنی نمیدونم واقعا اثر داره یا نه من میخوام امتحان کنم

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
هیچکس دختر داییم یادم داد خخخ اخه رژیم خاصی نیست که فقط نخوردنه خودش ماه بعدش عروسیش بود تو یکماه با ...

با این روش لاغر نمیشید فقط بافت بدن بهم میریزه، نکنید این کارا با سلامتیتون!

عزیزم با تاپیک بامداد خمار رژیم بگیر عالیه

اتفاقا دیدم تاپیکشو ولی با رژیم کالری شمار نهایت ۴ کیلو کم شم شاید کمتر چون باشگاه نمیرم ولی من یکماه بیشتر وقت ندارم هدفم ده کیلویه حالا نهایت ۷ کیلو😐😐😐

برنج قرمه رو کم بکش دگ امروز. گلم من پارسال با برنج قهوه ای 7 کیلو کم کردم تو دو ماه. ناهار برنج قهو ...

گلم برنج قهوه ای رو عطاریا میفروشن ؟ طریقه درست کردنش مثل همون برنج سفیده؟ 

اتفاقا دیدم تاپیکشو ولی با رژیم کالری شمار نهایت ۴ کیلو کم شم شاید کمتر چون باشگاه نمیرم ولی من یکما ...

اره فوقش پنج کیلو کم میکنی ولی گلم بارژیمای غیر اصولی به بدنت اسیب میزنی 

منم تقریبا۲۵روزهیچی نخوردم فقط آب خوردم ۱۹کیلوکم کردم.سایزم ک خیلیییی کم شد.واس عروسی خودم بود.

واآی تورو خدا به منم بگو اول بگو برای جلوگیری از ریزش مو چکار کردی و بگو چه مایعاتی میخوردی صبح تا شب و اینکه تو این مدت چقدر برنج خوردی

گلم برنج قهوه ای رو عطاریا میفروشن ؟ طریقه درست کردنش مثل همون برنج سفیده؟ 

من از بازار قدیمی شهرمون خریدم ارومیه. باید بگردی دگ بعضی برنج فروشی دارن. پختش فرقی نداره فقط دیرپزه. بنظرم آبکش نکن که ویتامیناش حفظ بشه فقط زود دل آدمو میزنه من بیشتر از دو ماه نتونستم بخورم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز