2777
2789
عنوان

برای اشنایی عجله خیلی زیادی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 44 پست
واقعا🤔 نه بابا مطمانه دیگه خخخ

حسم میگه پسره از اوناست که میخاد زودتر صمیمیت ایجادکنه و بحث رو برسونه به س.کس چت یا سک.س تلفنی

بهش بگو اخه دختر مومن مگه در عرض چند روز دوست داشتن بوجود میاد که میگه دوستم داره!!!

بگو رابطه با جنسمخالف هنوز برات زوده وگرنه آسیب روحی میخوری

دخترا جاهایی که باید باهوش باشند نیستن .بلعکس جاهایی که مشکلی نداره ، کارآگاه میشن..

برخی از مردم اصلا به چت گرایشی ندارند ...من خودم نمونه بارزش را دیدم.با هیچ دختری هم چت نمیکنه .خیلی هم پسر خوبیه..

ربطی داره به چت.اصلا میگن با چت نباید آشنا شد.باید تلفن کرد و دیدار کرد! جالبه چت را به عنوان یه فاکتور صحیح تو ذهن تون تلقی میکنید!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا چتی اصلا خوب نیس۰😉

بهش بگو اگه دوسش داری برو یجا عمومی ببینش ،اقایونی ک اصرار به رابطه های تلفنی و عکس دارن معمولا سر قرار چیتوز موتوری در میان 🤭🤭🤭

برو ببینش الکی ن وقت خودت حروم شه نه اون اقا😋

دخترا جاهایی که باید باهوش باشند نیستن .بلعکس جاهایی که مشکلی نداره ، کارآگاه میشن.. برخی از مردم ا ...

نظرت اینکه طبیعیه ؟ ولی این بنده خدا اهل چت هستا ... من چت رو تایید نمیکنم تعجبم از عجله این اقا هست 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دخترا جاهایی که باید باهوش باشند نیستن .بلعکس جاهایی که مشکلی نداره ، کارآگاه میشن.. برخی از مردم ا ...

دختر گرانبهای عزیز

حرفتون درسته ولی وقتی که دو طرف همدیگه رو از قبل میشناسن بهتره با گفتگو و دیدار رابطه پیش بره

نه وقتی که تو همین چت و نتی آشنا شدن

بهتره یه مدت همین چت رو ادامه بدن یکم شخصیت طرفو بشناسن اصلا ببینن بدرد هم میخورن یا نه بعد قرار حضوری و تلفنی بذارن

تا خدانکرده وابستگی الکی ایجاد نشه از قدیم گفتن دخترا با گوش عاشق میشن پسرا با چشم

الان دیگه مث قدیم نیس ک چن ماه چت کنی بعد مرحله ب مرحله هیچکی خوشش نمیاد وقتشو تلف کنه اون پسره هم نمیخواد وقتشو هدر بده میگه ببینیم همو اگه خوب بود ک ادامه بدیم اگه ن تا وابسته نشدیم کات بنظرم پسره بد نمیگه بهتر از وقت تلف کردنه حالا اگه واقعا فامیلتون قصد دوستی دارع قصد وقت پر کردن ندارع

چطور سر یه روز راضی شده عکسشو به پسره بده؟ 

ابن رابطه کلا زیادی مشکوکه، پسرا هم اگه قصد مخ زنی داشته باشن وعده الکی زیاااددد میدن 

بهتره کات کنه و بلاکش کنه تموم شه بره 

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
از چهار تا پیام فهمید دوسش داره؟؟  امضامو لایک میکنی گلم؟؟؟😍😍😍😚👇👇👇

اره یکم عقده ای شده😁😂 کلا دید مثبتی به اقا داره و من منفی😐

امضاتو لایک کردم عزیزم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نظرت اینکه طبیعیه ؟ ولی این بنده خدا اهل چت هستا ... من چت رو تایید نمیکنم تعجبم از عجله این اقا هست ...

عجله چیه؟؟؟

یکسال میشینه با طرف چت میکنه بعد میره سر قرار ،یا پسره ازون خوشش نمیاد یا ایشون از پسره ،حالا بیا و درستش کن

خونه روی اب ساختن ک فایده نداره ،اول باید ببینه و مطمئن بشه طرفش ادم حسابیه ی نه

الان دیگه مث قدیم نیس ک چن ماه چت کنی بعد مرحله ب مرحله هیچکی خوشش نمیاد وقتشو تلف کنه اون پسره هم ن ...

دوستی های چتی چن سال شاید قبل از صدتا یکی جدی میشد و شاید به ازدواج منتهی میشد

الان هزاری یکی هم نیست

پسرا برای رسیدن به هدفشون ۴تا قول ازدواج و دوستت دارم الکی میگن کی به کیه

دخترای ساده و کم سن و سال و بی تجربم اکثرن قول میخورن

چطور سر یه روز راضی شده عکسشو به پسره بده؟  ابن رابطه کلا زیادی مشکوکه، پسرا هم اگه قصد مخ زنی ...

عکسش بوده تو پیجش عزیزم

دختر گرانبهای عزیز حرفتون درسته ولی وقتی که دو طرف همدیگه رو از قبل میشناسن بهتره با گفتگو و دیدار ...

بله منم با دیدار موافقم.چت محل سوتفاهمه .محل درست منتقل نشدن منظوره ...

ضمنا دختری که باهوشه ، با یه بار تماس تلفنی که نباید وا بده! باید بفهمه منظور طرف رو...بله ممکنه که پسر مشکل داره و هدف بدی داره ...خب با همون تماس اول مشخص میشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دختر گرانبهای عزیز حرفتون درسته ولی وقتی که دو طرف همدیگه رو از قبل میشناسن بهتره با گفتگو و دیدار ...

در ادامه ی حرفم بگم که دختران زیادی با چت عاشق طرف شدن!