2777
2789
عنوان

ای خدا دیگه خسته شدم از دست این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
شما قبل از ازدواج با همسرت نامحرم بودی آیا توبه کردین؟ نیازی نیست جواب بدی به این سوال گناه تاثیر ...

خب ما که میشم هم نبودیم که بخوایم رابطه فیزیکی مثل بغل و بوس اینجور چیزا داشته باشیم اولین بار شوهرمو تو جلسه خواستگاری دیدم باور میکنی!

خب منم سوال پرسیدم که چطوری باید تغییر کنم بلد تیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت تیکه میندازه بهم و تند صحبت میکنه باهام  مثلا ما راهمون دور بود از هم زمانی که عقد بودی ...

اینا که چیزی نیست.فقط حس کن مادره خودته.اونوقت ازش دلگیر نمیشی.یکم سعی کن مهربونی و خنده رو چاشنی زندگیت کنی.سخت نگیر

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
میشه اگه بلدی بهم بگی 

یه موردشو که بهت گفتم . بامادرشوهرت خوب باش حتی شده ظاهری باشه نه عمقی. شوهرتم باهاش خوب کن.مثلا مخصوصا بگو یه زنگ بزن حال مامانتو بپرس شب خواب بد دیدم و یا دلم واسه مادرت تنگ شده و....

ببین امکان نداره شوهری که عاشقت بوده یهو ولت کنه و نتونی دوباره دستت بگیریش.خودت قلقاشو میدونی.مثل روز اولت شو

[QUOTE=108975713]اتفاقا منم شک کردم چطوری باید بفهمم دعا گرفتن یا بیا خصوصی م یه شماره بهت نیدم زنگ بزن پولی نمیگیره ولی دعا داشته باشی بهت میگه کارشم دقیقه

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
یه موردشو که بهت گفتم . بامادرشوهرت خوب باش حتی شده ظاهری باشه نه عمقی. شوهرتم باهاش خوب کن.مثلا مخص ...

آخه میگم الان احترام از بینمون رفته دیکه فایده نداره خودش میگه حالم بد میشه وقتی میگی دوست دارم 

آخه میگم الان احترام از بینمون رفته دیکه فایده نداره خودش میگه حالم بد میشه وقتی میگی دوست دارم  ...

برو پیش مشاور. چرا میگی دوستت دارم؟؟؟ چند مدت باهاش سرسنگین باش بزار تو حال خودش باشه . فقط غذای خوب درست کن به خونه و خودت برس.رفتارت بااحترام باشه ولی تو خودت باش.و باخانوادشم نهایت احترام باش.قتل که نکردید رابطتون خوب نشه.خواهر داره ازاون شروع کن. برو یه امامزاده براشون خوراکی سوغات بیار.

برو پیش مشاور. چرا میگی دوستت دارم؟؟؟ چند مدت باهاش سرسنگین باش بزار تو حال خودش باشه . فقط غذای خوب ...

الان باهم دو هفته قهریم انگار نه انگار عین خیالش نیس باهم حرف نمی زنیم عین دوتا هم خونه منم ادمم نیاز به محبت و توجه دارم بخدا تازه اینجا غریبم هستم هیچ کسیو ندارم

الان باهم دو هفته قهریم انگار نه انگار عین خیالش نیس باهم حرف نمی زنیم عین دوتا هم خونه منم ادمم نیا ...

من تایپیکاتو خوندم. خیلی عصبی هستی یاعصبی میشی بد میشی.چند سالته خودت و همسرت؟ کدوم شهری مشاور معرفی کنم تهران کرجی.

ببین از خودت اصلاحو شروع کن .انقدر به خانوادش پریدی شوهرت کنده شده.

ببین دعواتون سر چی بوده. یکم جو زندگیتو ارومتر کن

من تایپیکاتو خوندم. خیلی عصبی هستی یاعصبی میشی بد میشی.چند سالته خودت و همسرت؟ کدوم شهری مشاور معرفی ...

اره متاسفانه زندگیم به خاطر همین عصبانیتم داغون شده مرکزی هستم خودم ۲۱ سال شوهرم ۲۸  

ایندفعه که سر به چیز بیخود دعوامون شد بهش گفتم منو ببر بیرون دلم گرفته دیروزم خودش قول داده بود اونوقت وقتی اوند خونه کفت حوصله ندارم دیکه همین شد که دعوا شد ولی بیشتر موقعها سر خانوادش دعوامون میشه 

اره متاسفانه زندگیم به خاطر همین عصبانیتم داغون شده مرکزی هستم خودم ۲۱ سال شوهرم ۲۸   ایندفعه ...

اول رو خودت کارکن و عصبانیت خودتو درمان کن.سعی کن وقتی عصبانی هستی یا همسرت عصبانیه هیچ حرفی نزنی. خواسته از شوهر مال وقتیه که باهم خوبید نه وقتی دعوا کردید و عصبانی هستید! 

تعجب میکنم با سن کمت چراانقدر تنفرت از خانواده شوهر زیاده.خودت باید عشق به خانواده رو درک کنی ولی به حس مادرشوهرت به شوهرت حسادت داری . بیشترم بخاطر علاقت به همسرته.ولی باید از خودت بپرسی اینجور علاقه همسرتو کنارت نگه میداره یا نه؟ راضیش میکنه یا نه؟.....خیلی راه داری ولی درست کردن زندگیت نشدن نداره.