2777
2789
عنوان

ای خدا دیگه خسته شدم از دست این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست

راه اشتی با شوهرتو باز بزار.

یه شب برو باهاش حرف بزن بگو ازت دلخورم خودتو لوس کن.بگو وقتی قهر میکنیم نمیای ازدلم دربیاری ؟ یه گل خریدن انقدر سخته؟

یکم لوس شو. بزار بیاد فعلا اشتی شین

راه اشتی با شوهرتو باز بزار. یه شب برو باهاش حرف بزن بگو ازت دلخورم خودتو لوس کن.بگو وقتی قهر میکنی ...

بخدا بهش گفتم 

گفتم که اگه دعوامون شد بیا ازهم معذرت خواهی کنیم بیا از دل هم در بیاریم تا دعوامون بیشتر نشه تا حالا خودمم معذرت خواستم ازش بعضی وقتا ولی اون واقعا بی منطق همیشه میگه من مقصر نیستم 

یه بار گفتم گوشیتو بزار کنار دو دقیقه هم وقتتو با من بگذرون گفت به توچه دلم نمیخواد بزارم کنار خب شما بودی عصبانی نمی شدی اون لحظه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بهش گفتم  گفتم که اگه دعوامون شد بیا ازهم معذرت خواهی کنیم بیا از دل هم در بیاریم تا دعوا ...

روتون به هم باز شده کلا.چرا پیش مشاور نمیری؟

وقتی بد برخورد کنی همینه. بازم باهاش صحبت کن.بگو با منم منم زندگی درست نمیشه دونفر باید کوتاه بیان.خودتم عذرخواهی نکن دیگه ابراز عشقم نکن. بگو حالاکه تو نمیخوای منم نمیخوام. چند روز محل نده بهش برای خودت خوش باش ببین چی میشه ولی بازم میگه مقصرش واقعا خودتی.

روتون به هم باز شده کلا.چرا پیش مشاور نمیری؟ وقتی بد برخورد کنی همینه. بازم باهاش صحبت کن.بگو با من ...

رفتم ولی فایده ایی نداشت

اره میدونم من  بیشتر مقصرم 😔

اصلا هیچ امیدی به درس شدن این زندگی ندارم