2777
2789
عنوان

بارداری

164 بازدید | 23 پست

سلااام خانوما

من الان هفته ی ٢٩ هستم بعضی وقتا قلبم یجوری میشه انگار تنتر میزنه بعد درس میشه شما هم اینجوری میشین وقتی یهو شوکه میشی و قلبت تن میزنه دقیقا اونجوری میشه میگیره ول میکنه یه حس عجیبیه شما هم دارین؟؟؟؟

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
سلام میشه ازت سوالی بپرسم 

بفرما😐

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بار اولته حامله میشی  من از وقت پریودم گذشته خب 10 روزی میشه من هنوز تست نکردم زیره شکمم درد م ...

چرا بی بی نمیزنی خب؟؟

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
بار اولته حامله میشی  من از وقت پریودم گذشته خب 10 روزی میشه من هنوز تست نکردم زیره شکمم درد م ...

اره نینی اولمه جیگر💋

تست بزن چرا میترسی به همه بگی این که خبر خوبیه از نشانه های بارداری هم داری انشالله که بارداری❤

خب به کسی نگفتم هنوز استرس دارم نگرانم بهم حق بده 6 ساله تو حسرت یه بچه هستم 

عزززززیززم الهی بحق این روزا خدا بهت یه نینی سالم و صالح و تپل مپل بده بزوووووودی🙏🙏🙏

پس دعا کن برام انشالله حامله باشم 

انشالله هستی تست بزن بهم خبر بده چیشد خب؟؟