2777
2789
عنوان

ب نظرتون زندگی من خیلی سرد شده؟؟؟

290 بازدید | 33 پست

یا طبیعیه؟؟من سه ساله عقدم تا دو سال اول هرررر شب باهم بودیم...بعد مامانم سر ی قضیه با شوهرم بحث کرد شوهرم میگه دیگ نمیام خونتون بخوابم و این حرفا...الان شب فقط ی شب بخیر میگه شبا صبا هم صب بخیر طول روز هم ی بار شاید ز بزنه شاید اس بده ک چخبر وخوبی...روز در میون هم میاد ی سر ازم میزنه بیشتر از دوروز طول نمی کشه نیومدنش...ولی اوایل هممممش باهم در ارتباط بودیم...ولی الان بیکارم باشه نمیگه بیا پیشم باش و میره دم مغازه دوستش یا تو همون خونشون میشینه خاله زنا میشه خبرارو از خود میکنه...میگم بااونا بیشتر خوشه انگار...وقتی باهمیم دلش نمیخاد من حرف بزنم میگ دوس دارم ساکت باشی اما من نمی تونم و مدام ور ور صحبت میکنم ...اخلاقش ی جوریه وقتی یکی بگ نکن بدتر میکنم و حرصم میگیره..ب نظرتون از من سرد شده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سرد شدم ازش البته سرد ک ن ناراحتم ب خاطر یسری رفتاراش ولی هنوزم با اون بیشتر خوشم تا تو جمع بقیه اما اون انگار اینجوری نیست...بماند حالا من ب خاطر مشکلامون گفتم بیا جدا شیم میگه ن من دوست دارم و این حرفا اما امروز برگشت گفت برو از زندگیم بیرون...منم زیاد ناراحت نیستم چون خودمم ب این نتیجه رسیدم ک بدرد هم نمی خوریم..اما این نظر خودمه مشاور نرفتم ک باید همین روزها برم

شور و نشاط ابتدای زندگی بعد از مدتی کم میشه. طبیعیه. سعی کن برنامه ای بزاری که دوست دارید هردوتاتون. ...

متاسفانه برنامه دوتایی باید ب زور بزارم یسره دوس داره با خانوادش باشه😒

زندگیتون سرد شده

فقط باید ازش فاصله بگیری جذبت بشه در عین حال محبت کنی تا به تو و خونش پناه بیاره (مثلا پیلاشکی خامه دار درس کنی ،تو فلش فیلم تو پو تخمه کدو بگیری لباس جدید بگیری تیپ بزنی ورزش کنی کار جدید بکنی مژه بزاری انگار روز اوله میخوای دلشو برای بار اول 

ببری)

خونت برق بیوفته 

میاد چای انجیل زعفرون نبات بدی .یه بار 

یه بار شربت توپ میاد بهش بدی 

اصلا تماس بوس و بغل از سمت تو نباشه یه طوری جلو خودتو بگیر و جدبش کن از سمت اون باشه.

تا یک ساعت ونیم از وقتی که میاد خونه بهش کاری نداشته باش تا لوود شه 

یه مدت طولانی وابستگیت رو بهش قطع کن خودتو میاد با کار و غذا و اتو مشغول با لبخند کن و آرامش 

خودش وقتش میخواد بری پیشش 

هرگز عشق و بوسه و آغوش و حرف زدن باهاش گدایی نکن غرور حفظ کن 

لبخند بزن ارامش حفط کن به خودت برس 

زندگیتون سرد شده فقط باید ازش فاصله بگیری جذبت بشه در عین حال محبت کنی تا به تو و خونش پناه بیاره ( ...

من عقدم..همینم فاصلمونو بیشتر کرده..بعدم ب نظرت بددهنی یااین رفتارا حل میشه؟