2821
2789
عنوان

جهیزیه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 71 پست
نمیدونستم منم، الان دیدم گفتم اطلاع رسااانی کنم    

قربونت باز خوبه گفتی بزنن له کنن مادرشوهراشونو دخترای نامزد والاااااا

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دخترا لایک و قلب و بوس فراموش نشششه      

ایش دیر گفتی  

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
پسرای حسود ترکیدن دارن گزارش میزنند    

چطور میفهمی

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

من که روز اول گفتم  چوب کبریتم نمیدم دست پسرتون اونام منت دار با کله اومدن جلو  ابداع کننده رسم جهیزیه یا یه دختر کور و کچل و شل و پل و بی دست و پا داشتن که خواستن با زور جهیزیه بدن ببرنش  یا یه خانواده پول پرست داماد بودن 😹😹

شوهر من ک زیر بار این حرفا نمیره

میگه اگه وظیفه زن جهیزیه دادن نیس،پس وظیفه مرد هم مهریه دادن نیس 😐

میدونم منطقش اشتباست.هی ریپلی نکنید خداوکیلی 😊

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁