2777
2789
عنوان

من و شوهرم یا خوبه خوبیم یا بده بد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 29 پست

ایشالله همیشه خوب خوب بمونید و غم به دلاتون نیاد ❤❤

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم ممنون انشالله جوِ همه زندگیا خوب و خوش باشه

انشالله 😘😘😘

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

ما ب این ادما میگیم جنی

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

ما هر وقت قهریم روی تخت با همیم شبش هم شوهرم بغلم میکنه میگه فک نکن برای تو اومدم کله تو بکن بنداز دور واسه قلبت اومدم

منم میگم با تمام خریتت دوست دارم و تمام و اشتی

مهم اینه وقتی اعصابتون خورده باهم رفتارتون چجوریه  تو خوشی که همه خوبن همه مهربون مهم بحثا ...

ما هیچ کدوم حوصله بحث نداریم واقعا.دوتا کلمه به هم میگیم و تموم.شوهرمم زود جوشه عصبیه بخوام دهن به دهن بدم صداش میره بالا،همیییشه هم جلوی فامیلاش میگه فقط اینه منو تحمل میکنه وگرنه من روانیم 😂😂😂

تاا حالا دعوا با صدای بلند و بی احترامی به هم نداشتیم 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

ما اینجوری نیستیم یعنی ماهم دعوا زیاد میکردیم بعدا با هم نشستیم صحبت کردیم کارهایی که جفتمون عصبانی میکرد به هم گفتیم یعنی همون حرف یا کار اگر به یه روش دیگه مطرح میشد همسرم یا من ناراحت نمیشدیم ولی با یه لحن یا روش دیگه عصبانیت داشت کم کم قلق همدیگه ارو به دست اوردیم الان خداروشکر خداروشکر خیلییییییی تفاهممون بهتر شده

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
ولی ما به آدمایی که روی زبون و لحن صحبتشون هیچ کنترلی ندارن میگیم جنی😊

😲😲😲

البته توهین به جن کردم من

چون جن خوب هم داریم

بهتون میگفتم بیمار بهتر بود

هرچند هستید

چون این ادما هم اطرافیانشونو هم خودشون رو نابود میکنن😁😁

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
ما هیچ کدوم حوصله بحث نداریم واقعا.دوتا کلمه به هم میگیم و تموم.شوهرمم زود جوشه عصبیه بخوام دهن به د ...

احسنت به شما زندگی یعنی همین 

یعنی اگر من میدونم همسرم زود جوشه اما خیلی خوبیا داره فقط همینه که اذیت میشیم خوب کوتاه میام 

کش نمیدم 

تو جو اروم شرایط بهتر درموردش حرف میزنیم 

بعد انقدر اون مرد قدرشناس میشه که تو جمع خانوادگی مثل همسر شما اعتراف میکنه اگر مشکلی هست از سمت خودشه نه شما...

عشقتون پایدار😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))