2777
2789

بچه ها من و شوهرم تا وقتی باهم خوبیم خیلی خوبیم یعنی از نظر عاطفی جنسی (هرشب سکس) از نظر اهمیت و احترام عین دوتا عاشق ومعشوق میشیم ولی وقتی دعوا داریم و قهریم وای انگار دوتا ادم دیگه میشیم اصلا

لج میکنیم بی احترامی قهر،  محل نمیدیم گاهی یه هفته ده روز بی تفاوتیم نسبت به هم حتی سکسم نداریم عین دوتا همخونه

یعنی میخوام بگم یا خیلی خوبیم یا بده بد حدِ وسط نداریم هیچوقت

چرا رابطمون اینجوریه واقعا

شمام اینجورید عایا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه همسایه اینجوری داشتیم، دیوونه شدیم یه سال از دستشون یا صدای جنگیدنشون میومد یا صدای الکی خندیدنشون.

واقعا اون یه سال سخت ترین سال زندگیم بود.

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

مهم اینه وقتی اعصابتون خورده باهم رفتارتون چجوریه 

تو خوشی که همه خوبن همه مهربون

مهم بحثا و جدل‌هاست...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نه 

ما کلا شوهرم متعادلیم زیاد بحث هم نداریم 

شوهرم بیشتر سره کاره و خیلی ساعات کمی خونس 

حتی امروزم سره کاره 

دلش تنگ خونه میشه میاد دیگه مهربونه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم