2777
2789
عنوان

من حرف بدی زدم😰

284 بازدید | 22 پست

توی دوران عقدم... دیروز مریض شدم.. شوهرم منو برد دکتر و سرم زدم و حالم یه کم بهتر شد.... مامانش خونشون تنها بود... منم بهش گفتم اگه مامانت تنهاست میخوای بری خونتون برو اشکالی نداره... گفت باشه... بعد دم رفتن گفت پاشم برم گورم رو گم کنم... انگار ناراحت شد.. حرف بدی زدم

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید فکر کردی عمدی گفتی برو به دل گرفته

بهش گفتم مامان تنهاست اگه میخوای بری برو.... نگفتم حتما برو... میتونست بگه نه اشکالی نداره تنها بمونه

بهش گفتم مامان تنهاست اگه میخوای بری برو.... نگفتم حتما برو... میتونست بگه نه اشکالی نداره تنها بمون ...

خوب میگم بعضها خودشون فکرا و قضاوتاشون اینجوریه یا خیلی حساس هستن 

خب چراباهم نرفتین،

من حالم خوب نبود میخواستم استراحت کنم سرو وضعم هم خوب نبود... مریض بودم خونه خودمون راحتتر بودم...

بله اشتباه کردی گفتی.مگه تومریض نبودی میخاستی نازکنی کنارت بمونه.عادتش میدی که هروقت تنهان بره پیششو ...

اخه مادرش زن خوبیه.... گفتم گناه داره... چیکار کنم دل رحمم... شاید راست میکید...

اخه مادرش زن خوبیه.... گفتم گناه داره... چیکار کنم دل رحمم... شاید راست میکید...

نمگم بده مادرشوهرت.ازهمین الان یه جوری رفتارکن حرمتهاحفظ بشه.اصلادخالت نکن درموردخونوادش.الان پیش تووایساده لذت ببرازمحبتش.خودتوول میکنی بااین حال به فکردیگرانی

حتماپیش خودش گفته حالاکه بردمش دکترکارش باهام تموم شدبیرونم میکنه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين