2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 143 پست
آره والا رسمن دیوونه ایم هر کس ما رو میبینه میگه بچه هاتون میخواد چی بشه😂

حالا یه چی بگم بخندی... من دیشب نامزدم خونمون بود بعداز دستش دلخور بودم این بی اعصابی پریودیم بود فقط بغضمو قورت میدادم آخر شب گف بریم دور بزنیم منم رفتم آنچنان دستشو گرفته بودمو قربون صدقه میرفتیم بعد پیش خودم خدایا من چرا اینجوریم 😂😂😑

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حال من خوب نیست از استرس از خواب پریدم گفتم شاید خبری ازش داشته باشم اما نیست دارم میترکم از غصه😭😭 ...

خبر از کی؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
هههههههواقعا دوران نامزدی خیلی خوبه قدرشو بدون 

خوبه بد نیست ولی آدم بعضی وقتا تا سر حد مرگ میره و میاد اما شیرینه 

تموم شهر خوابیدن من از فکر اون بیدارم 

فکر کی؟ 

منم مثل خودتم عزیزم😁

واییییییییییی لعنت بهش خیلی سخته

فقط دامن گلگلیه رو برامامانت نگیریا

😭😭😭😭من گفتم یه جوره خانم میگفت مد

حالا چند تا دیدم ساده حالت میدی که گشاد نیست چون مامانم دامن تقریبا روزانه میپوشه همیشه ازون ک کمر میخورن کلا تو خونه لباساش سبک اینجوری و پیراهن دکمه دار که پاپیون دارن این خانم حرصمو در آورد 

هستی پس معلوم بود سلیقه نداره

واسه همین عکس گرفتم گفتم ببینم بقیه چی میگن

آقا هستم🕵️‍♂️
😭😭😭😭من گفتم یه جوره خانم میگفت مد حالا چند تا دیدم ساده حالت میدی که گشاد نیست چون مامانم دامن ...

لباس قشنگ ولی برا هفده هجده دامن کاملا ساده بگیر یعنی گل طرح نداشته باشه رنگ مشکی سرمه ای قهوه ای طوسی بلیز یا ساده یا طرح دار 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد