2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 143 پست

گوشامو سوراخ کردم از درد خابم نمیبره امشبم پریود شدم رسما بالا و پایین درد دارم🤦‍♀️

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم که ۱۵ سال 

😲😲😲😲من فکر کردم واسه نسل قدیم هستین 

چون جدیدا کسی ۱۴ که پیشکش حتی ۲۴ هم ازدواج نمیکنه

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐امیدوارم هرچی خوبی واستون یش بیاد💐💐💐💐💐💐💐💐هرچی دشمن از سر راهتون بره💐💐💐💐💐💐هرچی رزق دم دستون بیاد💐💐💐💐💐💐💐

مادر بنده خیلی سختی کشید امیدوارم تمام روزاتون فقط خوشی باشه🙏🙏🙏🙏🙏 

آقا هستم🕵️‍♂️
گوشامو سوراخ کردم از درد خابم نمیبره امشبم پریود شدم رسما بالا و پایین درد دارم🤦‍♀️

منم خیلی دوست دارم دوباره سوراخ کنم اما چون میترسم درد داشته باشه اصلا سمتش نمیرم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
😲😲😲😲من فکر کردم واسه نسل قدیم هستین  چون جدیدا کسی ۱۴ که پیشکش حتی ۲۴ هم ازدواج نمیکنه 💐 ...

چ دعای خوبی 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
منم خیلی دوست دارم دوباره سوراخ کنم اما چون میترسم درد داشته باشه اصلا سمتش نمیرم 

من یه دونه سوراخ داشت گوشم رفتم یکی دیگ هم زدم ،.ب یه گوشمم دوتا زدم ک اخریه خورد ب غضروف ینی کباب شدم رسما😭😭

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من یه دونه سوراخ داشت گوشم رفتم یکی دیگ هم زدم ،.ب یه گوشمم دوتا زدم ک اخریه خورد ب غضروف ینی کباب ش ...

آخی عزیزم... اشکالی نداره نشنیدی میگن بکش و خوشگلم کن 😂

ممنون و خدا هم به مادرتون هم توی زندگیش خوشبخت باشن 

با غلط املایی که من دارم آبروم رسما رفت 🤦‍♀️انشالله که مادرتون هم خوشبخت زندگی کنن چه خوبه که مادرتون رو دوست دارید

پیشنهاد دوستی ممنوع
من اره میترسم...حتی تواتاق تاریک  تنهایی باشم میترسیدم حالا یکم بهتر شدم

من حتی تنها دستشویی هم نمیرفتم ولی از وقتی با شوهرم آشنا شدم عجیب و غریب ترین کار ها رو انجام میدی .خدایی یکم دیوونه ایم یه روز قهر در حد جدایی یه روز دوستی در حد میمیرم برات 

پیشنهاد دوستی ممنوع
من حتی تنها دستشویی هم نمیرفتم ولی از وقتی با شوهرم آشنا شدم عجیب و غریب ترین کار ها رو انجام میدی . ...

اینا از عجایبه عشقه دیگه