2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 143 پست
قبول باشه توروخدا برای منم دعا کن بعد صفر عقد کنیم خسته شدم دیگه 

انشالله به خدا توکل کن فقط بسپارش به خودش و ببین چقدر برات معجزه میکنه اگر هم کارت جور نشه مطمئن باش حکمتی تو کاره

پیشنهاد دوستی ممنوع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت برا اینجا تنگ میشه اخه اینکه میگن خیلی دلتنگ میشی راسته 

برا خانوادم اره ، بازم خوبه همیشه در تماسیم . بهرحال اینجا هم زندگی میکنیم دیگه اونجوری نیست ادم همیشه بخاددلتنگ ایران باشه ، الان خونم و زندگیم اینجاس عادت کردم 

!!!I have a voice, so do you

از ناراحتی خوابم نمیبره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
پذیرایی و اتاقو تمیز کردم کلی خسته ام جون ندارم بخوابم ماساژ میخام

این موقع شب تمیزی کردی بخواب بابا

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
از ناراحتی خوابم نمیبره

چرا عزیزم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
موفق باشه عزیزم 

مرسی همچنین 

چرا عزیزم 

دلم برا بابام تنگ شده فوت کردن مامانم خیلی سختشه وهزار تا دلیل دیگه😢

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شیاف نداری؟ اونم میندازه دردو.منو فقط کیسه آبگرم آروم میکرد الانم که ۳۲ روزه پریودم   چون تازه ...

نه ولی از ماه بعد میگیرم حتما.... عی جانم بسلامتی دوقلون بچه ها؟ دختر یا پسر؟ اسمشون؟ 😍