2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

94 بازدید | 8 پست

بچه هاچیکارکنم بااین شوهرم اومدیم شهرستان خونه مامانم ایناومامانش اینا اونجا که میریم باهام خوبه وسرحال میایم اینورخونه مامانم اینا بااینکه خیلی بهش احترام میزارن میره توقیافه وبامن حرف نمیزنه.

ازش خسته شدم رفتارش عاقلانه نیس بنظرتون چه رفتاری روپیش بگیرم جواب بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر منم اینطور بود الانم هست ولی به مرور بهتر شده خونه مامان من ۶ماه یکبارم نمیاد ولی از من توقع داره زود به زود برم 

با اینکه خیلی بهش احترام میزارن

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
شوهر منم اینطور بود الانم هست ولی به مرور بهتر شده خونه مامان من ۶ماه یکبارم نمیاد ولی از من توقع دا ...

آدمی نیست که منطقی حرف بزنه. نمیدونم ایناقصدشون چیه. فقط بلدن زندگی روسرد کنن؟

آدمی نیست که منطقی حرف بزنه. نمیدونم ایناقصدشون چیه. فقط بلدن زندگی روسرد کنن؟

اصلا خونه فک و فامیلم نمیاد بعد میگه پاشو بریم خونه مادربزرگم عمم اومده یا خالم اومده از شهرستان تا این حد توقع 😁

بیخیال بابا بزار نیاد بهتر 

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊

این میاد ولی معمولا دنبال بهونس.سعی میکنم بیخیال باشم ولی نشده ازخیلی ترفندا استفاده کردم.رابطموباخانوادش بهترکردم حرف زدم مثال زدم تهدیدکردم حتی دعاکردم ولی نتیجه نگرفتم.البته واسه همه اخلاقای بدش😢