من دندونم دقیقا مثه شما بود رفتم کشیدمش خیلی درد داشت.
امروز ۴ روز شده هنوزم درد داره.
تا پای چشمم و کنار بینیم درد میکنه
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم از همینش میترسم از دردش و اینکه بینیم ضربه ببینه
کدوم دندونته؟
به دندونپزشک بگو اگه ببینه مشکل پیدا میکنی نمیکشه.
یا اگه دندونت اذیتت نمیکنه ولش کن بعدا بکش
من یکماه بیشتر شد اینطوری بود نمیرفتم بکشم.
تا دیگه لثه ام درد گرفت رفتم
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دندون آخری، آسیا اون تیکه ای که شکسته وصله به لثم درد میکنه نمیتونم چیزی با اون طرفم بخورم
بنطرم برو معاینت کنه شرایطتتم بگو
برای کشیدن دندون اگر شیراز زندگی میکنی برو درمانگاه خیریه سهامی کلی دکتر خوب داره من هم خودم و هم دخترمو می بر م اونجا کلی متخصص داره شمارشم می نویسم واست 0917004426/36269121/2