2777
2789
عنوان

همه عملی شدن😭

806 بازدید | 19 پست

چرا همه عملی شدن 

خیلی اعصابم بهم میریزه وقتی خودمو تو اینه میبینم همش حس میکنم خیلی زشتم مگه من چیم از بقیه کمه منم باید همجامو عمل کنم بعد حالم از خودم بهم گیخوره واقعا زندگیم جهنم شده از بس به این چیزا فک میکنم بعضی وقتا قیافمو دوس دارم ولی بعدش میزنم زیر گریه ک چرا اینجا اینجوریه 

چرا مژه عام کوتاهه چرا فلانی مژه کاشته من چرا نمیکارم چرا فلانی دماغشو عمل کرده همه بهم میگن خیلی فیست بامزس و قشنِگه وقتی میگم زشتم فک میکنن دارم مسخره میکنم ولی من همیشه میخوام بهترین باشم چرا اینجوری شدم چرا همش فک میکنم بقیه فیسایه عملی دوس دارن اینا زندگیمو ریخته بهم اصلا اعتماد بنفس ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من توام یا تو منی 

خیلیییی وقتا شده تا صب بشینم بخاطر چهرم گریه کنم 

هزار دفعه ارایش میکنم ولی بازم اخرش میشورم صورتمو چون فک میکنم زشتر شدم

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

من اصلا اهل آرایشم نیستم امروز تو یه جمعی بودم همه به قول شما عملی و آرایش خوب واقعا با من قابل قیاس نبودن خیلی خوشگل بودن

از خودم بدم اومد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نه من عملی نیستم خوشگلم نیستم ولی جذابم 🤗

مژه کاشان که خودش باعث ریزش مژه ها میشه  سعی کن روغن نارگیل و سیاهدوپن بزنی مژه هات زیاد شن به دوستت برس برای تناسب اندام هم ورزش کن بی ضرر هم هست همه عمل ها عوارض خودش و داره

خیلی محتوای افکارتون شبیه منه به نظرم این افکار رو داشتن نوعی صفت زنانه س. مامانم یه داستان تعریف میکنه میگه حوا اولش از آدم خوشش نمیومده ازش فرارمیکرده یه فرشته ی زن میاد پیش آدم باهاش نوازش و معاشقه میکنه بعدش حوا حسادت میکنه میبینه فرشته هه ابروهاش تمیزه اینم یاد میگیره ابروهاشو اصلاح کنه و بیاد پیش شوهرش. تمایل به زیبایی و بهتر شدن و حسرت زیبایی خوردن در وجود تمامی خانوما هست