2777
2789
عنوان

همه عملی شدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 19 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همش حس میکنم از همه زشت ترم و کسی ازم خوشش نمیاد!:)

سلام استارتر عزیز

من فکرمیکنم علت این افکار ، پوچی یا کم محتواییه اندیشه های شما و ارزشهاتون هست

فکر ممتد ب دنیا و مادیات و مسایل زودگذرش

احتمالا نداشتن افکار معناگرا و معنوی و انسان ساز،

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست/ ای برادر سیرت زیبا بیار

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خیلی محتوای افکارتون شبیه منه به نظرم این افکار رو داشتن نوعی صفت زنانه س. مامانم یه داستان تعریف می ...

عزیز برعکس ، من فکرمیکنم علت این افکار ، پوچی یا کم محتواییه اندیشه های شما و ارزشهاتون هست

فکر ممتد ب دنیا و مادیات و مسایل زودگذرش

احتمالا نداشتن افکار معناگرا و معنوی و انسان ساز،

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست/ ای برادر سیرت زیبا بیار

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیز برعکس ، من فکرمیکنم علت این افکار ، پوچی یا کم محتواییه اندیشه های شما و ارزشهاتون هست فکر ممت ...

یه قسمتیش مربوط به چیزیه که شما میگی اما من کلی گفتم این یه نیاز فطری خانوماس که دلشون میخاد قشنگ باشن بهترین باشن اصلا لازمه برا تشکیل زندگی. وگرنه ذوق ازدواج و... نخواهند داشت البته من اصلا عمل های زیبایی بی رویه رو تایید نمیکنم فقط اون حس زنانه رو گفتم