2777
2789
عنوان

مادرشوهرم باز داره میاد بمونه خونم

449 بازدید | 13 پست

پارسالم اومد خونم که تاپیک زده بودم و با دعوا آخر برگشت، امسال ما دعوتش نکردیم یه کاره خودش داره پا میشه بیاد، فردا ظهر خونمونه

به خدا میدونم خونه پسرشه اما این زن مریضه، سر همین همه بچه هاش و عروساش تقریبا باهاش قطع ارتباطن

اولا که زن تمیزی نیست و من و شوهرم جفتمون وسواس داریم و عذاب میکشیم از دستش

دوما به شدت داد و بیداد میکنه و آبرو بره جلو در و همسایه ها

سوما ما همش سرمون شلوغه این میخواد ببریم بگردونیمش

چهارما چون شهرستان زندگی میکنه فکر میکنه همه جا آدما یه مدلین، پا میشه میره در خونه همسایه رو میزنه و آبرومون رو میبره 

و کلییییی اخلاق بد دیگه، به شدت لجباز و بداخلاق و حرف درآره

حالا نه روم میشه به شوهرم چیزی بگم چون ناراحت میشه

هم دلم میخواد زودتر واسش بلیط رفتش رو رزرو کنیم

خیلی تو عذاب افتادم خدایا از دست این زن، آخه گناه من چیه؟ بیاد اقلا دو هفته میمونه، من کلی کار دارم و از همه چی میفتم

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل کن دیگه به خاطر همسرت نمیشه که نیاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
با شوهرت تا فردا ظهر وقت داری اتمام حجت کنی که حواسش باشه و هماهنگ باشین 

چی رو هماهنگ کنم؟

میگم ناراحت میشه حرفی بزنم مخصوصا که پارسال مادرش اومد با دعوا برگشت خونه اش، اینم همش عذاب وجدان داشت این مدت

چیزایی که گفتی خیلی قبول ندارم خب شما خودتون نمیرید بیرون گردشی تفریحی خب بنده خدا هم ببرید از پسرش انتظار داره کلی،زحمتشو کشیده.

یا بره در خونه همسایه چرا فکر میکنی آبروریزیه خب حوصلش سرمیره میخواد با کسی صحبت کنه

مهمون تا اخلاق بد نبینه از صاخبخونه هیچوقت بداخلاقی و لجبازی نمیکنه شما فقط راجب اون گفتید کاش از،رفتارای خودتونم میگفتید البته ببخشیدا .

یکسال شما هر روز،هردقیقه پیش،شوهرتی و هرکاری بخوای واست انجام میده بزار حداقل یه هفته واسه مادرش پسری کنه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
فقط یکم فکرتو آزاد کن جوش حرص نخور ریلکس باش ب این فک کن ک هفته ها زود میگذره ،مهربون باش تا ی خاطره ...

منم به همین فکر میکنم همش که میگذره

به خدا میترسم باز بیاد یه ماه بمونه

من کار دارم نمیشه تو خونه تنهاش هم گذاشت

بعدم با بددل بودنم چیکار کنم

به خدا خیلی کثیفه کاراش، نمیدونی که

چیزایی که گفتی خیلی قبول ندارم خب شما خودتون نمیرید بیرون گردشی تفریحی خب بنده خدا هم ببرید از پسرش ...

به جون مامانم ما هیچوقت باهاش بدرفتاری نکردیم که هیچ، کلی هم خوبیم باهاش

این کلا مشکل اعصاب داره همه میدونن حتی خودش اعتقاد داره واسم دعا گرفتن

بعدم آخه بره در خونه همسایه ای که ما اصلا تا حالا هم رو ندیدیم خب خیلی آبروریزیه

ما بیرون میریم اما اون میخواد همش ببریمش زیارت و اینا

ماهم یه موجود اعصاب خورد کن داریم که اگه بعداز یک سال بیاد نیم ساعت بشینه و بره من تا دوسه ماه اعصاب ...

آرزوم بود بیاد سه روز بمونه رو تخم چشمم میذاشتمش اما این میاد و با دعوا و به زور میره

آرزوم بود بیاد سه روز بمونه رو تخم چشمم میذاشتمش اما این میاد و با دعوا و به زور میره

میدونم چجوریه،حالتو میفهمم

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.