2777
2789
عنوان

چرا نیومد پس

470 بازدید | 33 پست

امروز منتظر شوهرم بودم.اخه من ۲۱ روزه با دختر ۴ سالم اومدم قهر خونه خواهرم ی شهر دیگه.گفتم حتما تو این تعطیلات میاد .یعنی دلش واسه بچشم تنگ نشده.خیلی ناراحتم .خیلی نذر کردم .خیلی از خدا خواستم و نشد

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

چرا رفتی؟ باید تو خونه خودت حل کنی مسائلت رو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا!چرا نیومد پس؟مگه قراربود بیاد؟ذکر یاودود زیاد بگو اصلش1001مرتبه روی یه چیز شیرینه که به خوردش بدی ولی خب نیستش که

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
چرا رفتی؟ باید تو خونه خودت حل کنی مسائلت رو

نمیشه؟بعد از یک سال و نیم ک دست بلند نکرده بود .شدید روم دست بلند کرده.قبلا دست بزن شدید داشت و دائم.همه راهی رفتم از دادگاه و قانونی تا مشاوره و زوج درمانی.بعد از زوج درمانی دیکه بلند نکرده بود .ولی الان.نمیدونم چکار کنم.باید این دفعه محکم وایسم.دارم کم میارم .دلم خیلی گرفته

چرااا اخه مگه آدم به خاطره یه دعوا میره میمونه خونه خواهرش اونم‌۲۰ روز حتی یه زنگ هم نزده؟

گفتم عزیزم.دعوای عادی نبود.خیلی بد بود.همه میگن جدا شو ولی خب چکار کنم تو روزای عادی خیلی ادم خوبیه ولی عصبانیتش خیلی گنده و لج بازی داره.الکی ک زنش نشدم خیرسرم عاشقش شدم و میدونم ک اونم دوسم داره

وااااا!چرا نیومد پس؟مگه قراربود بیاد؟ذکر یاودود زیاد بگو اصلش1001مرتبه روی یه چیز شیرینه که به خوردش ...

حالا میخونم حتما.زنگ زد جوابش ندادم چهار روز پیش ب بابام زنگ زده بابام گفته ب من ز نزن.دخترم خیلی بی قراری میکنه گوشی دادم دست دخترم گفت بده ب مامانت من جواب ندادم قطع کردم دوباره ز زد بعد چند بار ب دخترم گفتم بگو بابا من میخخوام بات حرف بزنم .با دخترم یکم حرف زد ک کجایی و ...بعد گفت بده مامانی باز من ج ندتدم.رفته در خونه همسایه بابام اینا امار گرفته ک برگشتیم یا نه.

گفتم عزیزم.دعوای عادی نبود.خیلی بد بود.همه میگن جدا شو ولی خب چکار کنم تو روزای عادی خیلی ادم خوبیه ...

ببخشیدا اگه دوست داشت که اجازه نمیداد ۲۰ روز بمونی خونه خواهرت اونم تو یه شهر دیگه

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
ببخشیدا اگه دوست داشت که اجازه نمیداد ۲۰ روز بمونی خونه خواهرت اونم تو یه شهر دیگه

نمیدونم شایدم ولی فوق العاده ادم لجبازیه .بنظر خودش خیلی مردونگی ب خرج داده ک لج کرده و نیومده و طاقت اورده

انشالله که تا عصر میاد  اما کار بچگانه ایی هست بری قهر بعد دوباره بیان دونبالت  بنظرم یا ...

خوندی داستانمو؟وقتی ب حد مرگ میزنه میگه هرکی نره فلان فلان شدس شما بودی دور از جونت چکار میکردی