امروز منتظر شوهرم بودم.اخه من ۲۱ روزه با دختر ۴ سالم اومدم قهر خونه خواهرم ی شهر دیگه.گفتم حتما تو این تعطیلات میاد .یعنی دلش واسه بچشم تنگ نشده.خیلی ناراحتم .خیلی نذر کردم .خیلی از خدا خواستم و نشد
اره عزیزم خوندم چی بگم. حالا انشالله که تا عصر میاد اگه هم نیومد حتما پشیمون و روش نمی ...
بزنم بگم چی؟میگه پاشو اکر میخوای خودت بیا من نمیام.میشناسمش.بعد باید انگار خلها برم یعنی خودم قهر کنم خودمم بر گردم دیگه کشتمم نباید جیکم در بیاد.نمیشه که اینجوری
خب زنگ بزن بگو فردا بیاد دونبالت اگه نمیخوای بری که خودتو آماده کن برا طلاق اما اگه میخوای ب ...
نمیدونم ولی نمیتونم هضمش کنم بی دلیل تو روز تولدم سر هیچ و پوچ بره واسم کمربند بیاره و بعد از ی عمد بوکس کار کردن با مشت بکوبه تو سرم من جلو بچم بیهوش بشم و بچم گریه ک مامان مرده و منم بی حال ک نتونم بلند شم و بعد کلی کتک کاری و درگیری دیگه بام بکنه با اینکه تمام حسابهای کاریش و دسته چکش مال من هست بعد من ررم ۲۰۰ تومن از حسابش بکشم و بره کارتشو بسوزونه و ۲۰ روز ی سراغ از بچش نگیره و فحش ناموسی بهم داده باشه بعد من برم باش اشتی کنم اصلا تو کتم نمیره.شایدم من اشتباه کنم ولی سختمه اونجوری رفتن اونجوری اگر برم خوومخیلی داغون میشم.از خودم بدم میاد ک اینقدر ضعیف و بدبختم.نمیخوام زن ضعیفی باشم میخوام قوی باشم