2777
2789
عنوان

چرا نیومد پس

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 33 پست
خوندی داستانمو؟وقتی ب حد مرگ میزنه میگه هرکی نره فلان فلان شدس شما بودی دور از جونت چکار میکردی

اره عزیزم خوندم 

چی بگم. حالا انشالله که تا عصر میاد 

اگه هم نیومد حتما پشیمون و روش نمیشه 

شما یه زنگ بهش بزن اشکالی نداره که

خدایا شکرت 🙏🏻
اره عزیزم خوندم  چی بگم. حالا انشالله که تا عصر میاد  اگه هم نیومد حتما پشیمون و روش نمی ...

بزنم بگم چی؟میگه پاشو اکر میخوای خودت بیا من نمیام.میشناسمش.بعد باید انگار خلها برم یعنی خودم قهر کنم خودمم بر گردم دیگه کشتمم نباید جیکم در بیاد.نمیشه که اینجوری

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزنم بگم چی؟میگه پاشو اکر میخوای خودت بیا من نمیام.میشناسمش.بعد باید انگار خلها برم یعنی خودم قهر کن ...

خب اونم حق داره خجالت میکشه غرورش بهش اجازه نمیده. بیای خونه باجناق دونبال زنش 

بنظرم زنگ بزن خیلی عادی صحبت کن و بگو عصر میای بریم بیرون 

آماده میشم بیا دونبالم 

حتما پشیمونه ولی روی اومدن نداره

خدایا شکرت 🙏🏻
خب اونم حق داره خجالت میکشه غرورش بهش اجازه نمیده. بیای خونه باجناق دونبال زنش  بنظرم زنگ بزن ...

عزیزم درست نخوندی من اومدم ی شهر دیگه .حدودا ۸ ساعت فاصلست

نمیدونم شایدم ولی فوق العاده ادم لجبازیه .بنظر خودش خیلی مردونگی ب خرج داده ک لج کرده و نیومده و طاق ...

اگه میخوای بری سره خونه زندگیت برو ولی اگه تصمیمت طلاقه دیگه سراغشو نگیر

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  
عزیزم درست نخوندی من اومدم ی شهر دیگه .حدودا ۸ ساعت فاصلست

خب زنگ بزن بگو فردا بیاد دونبالت  

اگه نمیخوای بری که خودتو آماده کن برا طلاق اما اگه میخوای بری هم یه بار هم تو زنگ بزن 

وگرنه توی این مدت شوهرت اومده بود 

شاید این دفعه منتظر تو هس که زنگ بزنی

خدایا شکرت 🙏🏻
خب زنگ بزن بگو فردا بیاد دونبالت   اگه نمیخوای بری که خودتو آماده کن برا طلاق اما اگه میخوای ب ...

نمیدونم ولی نمیتونم هضمش کنم بی دلیل تو روز تولدم سر هیچ و پوچ بره واسم کمربند بیاره و بعد از ی عمد بوکس کار کردن با مشت بکوبه تو سرم من جلو بچم بیهوش بشم و بچم گریه ک مامان مرده و منم بی حال ک نتونم بلند شم و بعد کلی کتک کاری و درگیری دیگه بام بکنه با اینکه تمام حسابهای کاریش و دسته چکش مال من هست بعد من ررم ۲۰۰ تومن از حسابش بکشم و بره کارتشو بسوزونه و ۲۰ روز ی سراغ از بچش نگیره و فحش ناموسی بهم داده باشه بعد من برم باش اشتی کنم اصلا تو کتم نمیره.شایدم من اشتباه کنم ولی سختمه اونجوری رفتن اونجوری اگر برم خووم‌خیلی داغون میشم.از خودم بدم میاد ک اینقدر ضعیف و بدبختم.نمیخوام زن ضعیفی باشم میخوام قوی باشم

نمیدونم ولی نمیتونم هضمش کنم بی دلیل تو روز تولدم سر هیچ و پوچ بره واسم کمربند بیاره و بعد از ی عمد ...

اخی  عزیزم حق داری 

ناراحت شدم 

انشالله هر گه خیره همون بشه برات🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻