2777
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 60 پست

تعقیبش کن ازشون عکس بگیر

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا😰 زندس الان شوهرت🙄

اره چون هنوز تو دستشوییه

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

چی بگم والا ،من باشم یه مدت پا رو دلم میزارم بچه رو ول میکنم میرم مشهدی جایی میمونم هیچ کس پیدام نکنه 

به خانوادم میگم من کجام ولی برن برینن هیکل شوهرم که چه گهی خوردی دخترمون گم و. گور کرده خودشو 

بعد یه فصل کتک مثل سگ بزننش

اهااااا یهو وسط سیاهی چشم و چسبندگی پا ب زمین،گفتی برم ب نینی سایتیا بگم عقب نمونن از قافله 😟😕

نگو اینجوری گلم ،من خودم از دست شوهرم عصبانی میشم میام اینجا اروم میشم

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
چ سرعت عملی!  خیلی عادی باش ک شک نکنه تو فهمیدی

باشه اما الان انقدر حالم بده که😔😔

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

عزیزم مگ طلاق الکیه ک انقد راحت میگی دنبال طلاقم!خوبه خودتم میگ با ی بچه ۳ ساله!

محل قرارشونو پیداکن برو با چشای خودت ببین باشوهرت صحبت  کن انسان جایزالخطاس!شاید سرش به سنگ خورد

اون بچه چه گناهی کرده