2777
2789
عنوان

روغن کندش

| مشاهده متن کامل بحث + 188403 بازدید | 52 پست
والا عزیزم بچه رو نمیدونم اما واسه بزرگترا شامپو بچه گلرنک بهتره اون خرسیا 

الان متوجه شدم🙏🙏

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
خیلی از  چیزایی که برا پر شدن میزنن اول موها میریزه، روغنت اصله؟ قطره رزماری هم خیلی خوبه از دا ...

دقیقا منم روغن اصل گرفتم با شامپوی جنسینگ عسل جدیدا موهام ریزش پیدا کرده منم شنیدم اولش چون تحریک میشه موها می‌ریزه بجاش موی جدید رشد می‌کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از استفاده از روغن کندش از شامپو سبغ اصلی استفاده کنین که خیلی عالیه و جوابه من از یک عطاری آنلاین معتبر در ایتا گرفتم که اسم ش هست سالِم بِکر       salembekr@

Www.eitaa.com/salembekr

خانمم با اینجا آشنا شد از طریق دوست هاش یک خانواده ای هستن که خودشون محصولات شون رو مصرف میکنند و تست کرده دارند 

من موهام ریزش داشت دوبار مزو کردم آمپول زدم هفته ای دوبار فایده ای نداشت آخر رفتم طب سنتی البته تیرویید کم کار هم دارم بهم روغن کندوش داد ۲ ۳ساعت قبل حمام بزنم بعد شامپوی سبغ تو حمام موهام و بشورم  یه قطره برای بعد حمام تازه شروع کردم نتیجه دادم میام میگم امیدوارم درست بشه

من موهام ریزش داشت دوبار مزو کردم آمپول زدم هفته ای دوبار فایده ای نداشت آخر رفتم طب سنتی البته تیرو ...

سلام شما هفته ای چندبار استفاده کردین ؟؟؟منم تیروئید کم کار دارم موهام ب شدت کم پشته و این خیلی رو اعصابم

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام شما هفته ای چندبار استفاده کردین ؟؟؟منم تیروئید کم کار دارم موهام ب شدت کم پشته و این خیلی رو ا ...

سلام دلوین جان من همچنان دارم استفاده میکنم موهام خیلی خیلی بهتر شده اولا رفتم موهامو و کوتاه کردم بعد دیگه شامپوم دیگه همینه اگه روغن کندوش هم اولش استفاده نکنم شامپو و قطره تقویت پیاز مو رو در هر حمام رفتنی استفاده میکنم اول سرم و با شامپو معمولی میشورم بعد سبغ رو میزنم بعد پنج دقیقه میشورم من سرم چربه و این باعث میشه  چربیش گرفته میشه و گاهی حتی نخوام برم حمام و ببینم سرم چرب شده  سرم و تو روشویی با همین شامپو‌میشورم بعد یه چیز دیگه قرص تیروییدم گذاشتم بالاس سرم با یه شیشه آب صبح زود هرموقع یهو بیدارمیشم البته ۴به بعد میخورم میخوابم اولش سخت بود الان عادی شده چون دکتر تیرویید گفت بهترین اثرقرص ۴تا 8صبحه که تیروییدتون کنترل بشه

منم شنیدم سرکه گزنه خوبه جلوی ریختن مو رو میگیره ...رزماری هم برای رویش خوبه ...البته من رزماری رو تست کردم عالیه دم کن بریز تو ظرفی  هر روز اسپری کن لابه لای  موهات