2789
عنوان

روغن کندش

| مشاهده متن کامل بحث + 179339 بازدید | 51 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=108792463]آب پیاز زن برا ریزش عالیع شامپوی ۷ گیاه کندلوس بزن  قیمتشم ۱۷ تومن ایناست . گیاهییه ضد ریزش&n ...[/QUOT به نزر منم کندوش خوبه البته من شامپوشو زدم از شامپورایی که تا حالا استفاده کرده بودم بهتر بود اما پیاز موهات خیلی بود میده

کلا خاصیت امپورو قرص و صابون و لوسیون اینه که قطع کنی بر میگرده اما ببین چی به موهات سازگاری دارم بعضی وقتا یه سری قرص یا تقویتی مثل بیوتین معجزه میکنه من قرص بیوتین با شامپو کندوش مصرف کردم خیلی راضی بودم خواهرمم از سبغ راضی بود 

هرشب میزنی؟😑

چون خیلی گرمه باید هر ۱۵ روز یکبار بزنی

البته ممکنه دلیل ریزش موهات چیز دیگه مثل یبوست یا اضطراب باشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ببینید حتما باروغن کندش (نجمان) از مولتی ویتامینها هم استفاده کنید که قدرت ریشه زنی رو زیاد کنه. تغذ ...

اره واقعا راس میگی به نزر منم شامپو کندوش خوبه خانم لطفا پیج یا شماره بهمون بده اگه روغن کندوشت خوبه،حالا من شامپو کندوش رو معرفی کرده بودن تو سایت از این پیج گرفتم راضی بودم.

cerem.poost

سلام عزیزم .من روغنپجرم میرنم‌موهام ریزش پیدا مکن مثل زیتون وچرب مکنم فقط روغن‌کرچک‌میساز بعدم شامپو ک گره میریره شامپویی ک سرد باش عین 

صحت اینا کمترذنیریزه نمیان .منذاب پیاز سیر ریختم تو‌شامپوم‌عالی شد 

من خودم طبع سرم سرده فک کنم چون اب برنج ک میزدم موهام دسته ای میریخت ی مذت هیرتامین مصرف کردم الانم سوگربیر میخورم بهتره ریزشم من ریزش دارم قشنگ کف سرم مشخص بود نمیگم الان خیلی خیلی پر شده اما کم کم داره درمیاد بعد اینک شامپو بچه گلرنگ عالیه فیروز ن فقط گلرنگ  اب زیاد بخور عزیزم اما من روغن رزماری سیاهدونه اینا برام خوبع اما طب سر شما گرمه انگار اب برنج عالیه ورزش بعد من استرس ک داشته باشم. موهام مشت مشت میریزه استرسم باید کنترل کرد 

من خودم طبع سرم سرده فک کنم چون اب برنج ک میزدم موهام دسته ای میریخت ی مذت هیرتامین مصرف کردم الانم ...

چرا فیروز نه 

چرافقط گلرنگ

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
چرا فیروز نه  چرافقط گلرنگ

فیروز خیلی بده افتضاحه منک یکی دوبار زدم موهام خیلی ریخت اما گلرنگ عالیه واسه من الانم خیلی سخت پیدا میشه مثلا من داداشم موهاشو ک کاشت دکترش میگف از شامپو گلرنگ استفاده کنه فقط

فیروز خیلی بده افتضاحه منک یکی دوبار زدم موهام خیلی ریخت اما گلرنگ عالیه واسه من الانم خیلی سخت پیدا ...

عه چقدر جالب

پس الان برای سیسمونی بچه هم گلرنگ بهتراز فیروزه؟

من بخاطر PH ازفیروز استفاده میکردم‌برای بچم

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عه چقدر جالب پس الان برای سیسمونی بچه هم گلرنگ بهتراز فیروزه؟ من بخاطر PH ازفیروز استفاده میکردم‌ب ...

والا عزیزم بچه رو نمیدونم اما واسه بزرگترا شامپو بچه گلرنک بهتره اون خرسیا