خانوما من دختر بی اعتقادی نیستم کاهل نمازم به خاطر گناهامم استغفار کردم ولی خدا انگار صدامو نمیشنوه خیلی ازش خواستم عشقمو برگردونه بهم حتی گوشه چشمی نشون نداد بهم هی صلوات و دعا و نذر جواب نداد تا به دلم افتاد سالگرد دوستیمون خودم بهش پیام بدم و بگم برگردیم با هم ولی خوند و جواب نداد خیلی دلم شکسته گریم نمیاد ولی حس میکنم خورد شدم اخه مگه یه ادم چقدر جون داره هی یه چیزیو بخواد و نشه من به خدا التماس کردم مگه منم بندش نیستم حالا هر چقدر خطا کار دیگه خسته شدم ازتون میخوام برای آرامشم یه صلوات بفرسین تا برگرده و خردتر نشم 😭😭😭😭😭😭
اخه دارم واقعا سختی میکشم تو دانشگاه همه یه جوری نگام میکنن
الان ملت بیییییکارن ...دغدغه شون شما باشی
انقدر یعنی بیییکارن
اینا همش ازذهن و فکر شماس
با اعتماد به نفس محکم باش ...سر بالا راه برو ....
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
کوچیک نکرد تو خودتو کوچیک کردی چون به حرف شیطان گوش کردی نه خدا
نشونه میومد واسم مثلا ۱۱ و ۱۱ دقیقه ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم بعدشم درست روزی این فکر افتاد تو سرم که روز سالگرد دوستیمون بود منم فکر کردم نشونست بهش پیام دادم
عزیزم میدونم الان تو ی موقعیت زیاد خوبی نیستی ولی بیشتر ک فک کنی میفهمی تو خودت خودتو کوچیک کردی..باید بیشتر ب فکر خودت و غرورت باشی محکم باش اصلن ب روت نیار ک دلتنگی اینروزا تموم میشه..
خودم خواستم که بره وقتی رفت فهمیدم بدون اون نمیتونم
این ی ولبستگیه طبیعیه ی مدت خودتو مشغول کنی و ب آینده وحشتناک این رابطه فک کنی کامل از ذهنت میپره...الان اون رفته و اگ تو با منت کشی برش گردونی میگ دوروز دیگ میشه باعث سرکوفتت
نشونه میومد واسم مثلا ۱۱ و ۱۱ دقیقه ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم بعدشم درست روزی این فکر اف ...
عزیزم مطمعن باش خدا هیشکیو کوچک یا بدبخت نمیکنه و هر اتفاق بدی تو زندگیمون هست مقصرش خودمونیم و تازه اگ خدا حوایش نباشه بهمون بیشتر گند میزنیم ب همه چی