2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
اخه دارم واقعا سختی میکشم تو دانشگاه همه یه جوری نگام میکنن

الان ملت بیییییکارن ...دغدغه شون شما باشی 

انقدر یعنی بیییکارن 

اینا همش ازذهن و فکر شماس 

با اعتماد به نفس محکم باش ...سر بالا راه برو ....

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
کوچیک نکرد تو خودتو کوچیک کردی چون به حرف شیطان گوش کردی نه خدا

نشونه میومد واسم مثلا ۱۱ و ۱۱ دقیقه ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم بعدشم درست روزی این فکر افتاد تو سرم که روز سالگرد دوستیمون بود منم فکر کردم نشونست بهش پیام دادم 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ولی چرا کوچیکم کرد جلوش ؟؟

عزیزم میدونم الان تو ی موقعیت زیاد خوبی نیستی ولی بیشتر ک فک کنی میفهمی تو خودت خودتو کوچیک کردی..باید بیشتر ب فکر خودت و غرورت باشی محکم باش اصلن ب روت نیار ک دلتنگی اینروزا تموم میشه..

خودم خواستم که بره وقتی رفت فهمیدم بدون اون نمیتونم 

این ی ولبستگیه طبیعیه ی مدت خودتو مشغول کنی و ب آینده وحشتناک این رابطه فک کنی  کامل از ذهنت میپره...الان اون رفته و اگ تو با منت کشی برش گردونی میگ دوروز دیگ میشه باعث سرکوفتت

این ی ولبستگیه طبیعیه ی مدت خودتو مشغول کنی و ب آینده وحشتناک این رابطه فک کنی  کامل از ذهنت می ...

اره واقعا حرفتون درسته یه مدت خیلی دوسم داشت منم فکر کردم مثل اون موقع ها دوسم داره 

نشونه میومد واسم مثلا ۱۱ و ۱۱ دقیقه ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم بعدشم درست روزی این فکر اف ...

نشونه اونه که خودش پیام بده نه این خرافات که خودتو باهاش گول میزنی و گلایه به خدا میکنی برایه کاری که گناهه😒😒😒

نشونه میومد واسم مثلا ۱۱ و ۱۱ دقیقه ۱۰ و ۱۰ دقیقه و ۱۳ و ۱۳ دقیقه رو دیدم بعدشم درست روزی این فکر اف ...

عزیزم مطمعن باش خدا هیشکیو کوچک یا بدبخت نمیکنه و هر اتفاق بدی تو زندگیمون هست مقصرش خودمونیم و تازه اگ خدا حوایش نباشه بهمون بیشتر گند میزنیم ب همه چی

نشونه اونه که خودش پیام بده نه این خرافات که خودتو باهاش گول میزنی و گلایه به خدا میکنی برایه کاری ک ...

نمیدونم والا برام دعا کن فقط همینو میتونم بگم