2777
2789
عنوان

دلم شکسته

181 بازدید | 26 پست

خانوما من دختر بی اعتقادی نیستم کاهل نمازم به خاطر گناهامم استغفار کردم ولی خدا انگار صدامو نمیشنوه خیلی ازش خواستم عشقمو برگردونه بهم حتی گوشه چشمی نشون نداد بهم هی صلوات و دعا و نذر جواب نداد تا به دلم افتاد سالگرد دوستیمون خودم بهش پیام بدم و بگم برگردیم با هم ولی خوند و جواب نداد خیلی دلم شکسته گریم نمیاد ولی حس میکنم خورد شدم اخه مگه یه ادم چقدر جون داره هی یه چیزیو بخواد و نشه من به خدا التماس کردم مگه منم بندش نیستم حالا هر چقدر خطا کار دیگه خسته شدم ازتون میخوام برای آرامشم یه صلوات بفرسین تا برگرده و خردتر نشم 😭😭😭😭😭😭

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اتفاق خیلی بهتر سر راهت قرار میگیره

که به حال و روز امروزت هم میخندی هم از دست خودت ناراحت میشی چرا الکی حرص خوردی چرا خودتو کوچیک کردی برا اون ..‌‌

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

عزیزم کاملا درکت میکنم مطمعنی باش چون خدا دوست داره این کارو انجام نمیده چون ب صلاحته..بضی وقتا ی چیزیو ب زور از خدا میخای اما اون بالایی بهتر از خودت صلاحتو میدونه و مطمعنی باش ی روز خدارو شکر میکنی ک نشده و ب حال این روزها میخندی

مگه هرچی بخواهی قراره خدا بده ،صلاح کار تو رو خدا بهتر میدونه شما چه خبر از آینده داری ،هر کس دوست داشته باشه میاد با دعا وجادو جنبل کسی رو نمیشه عاشق خودت بکنی،اون بالایی به همه چیز اگاهی داره ‌،شاید همون پسر اومد تو زندگیت وزندگیتو به گند کشید ،باز از خدا گله میکنی که این چه سرنوشتیه برایه من چرا منو نمیبینی،بازم طلبکارمیشی

اخه دارم واقعا سختی میکشم تو دانشگاه همه یه جوری نگام میکنن

تو دانشگاه مگه خبر دارن از عشقت؟؟خودتو نباز عزیزم محکم و مقتدر باش حداقل نشون بده ک محکمی جلو بقیه..ب خودت کمک کن تا فراموشش کنی...اصن چرا رفته؟؟؟

تو دانشگاه مگه خبر دارن از عشقت؟؟خودتو نباز عزیزم محکم و مقتدر باش حداقل نشون بده ک محکمی جلو بقیه.. ...

خودم خواستم که بره وقتی رفت فهمیدم بدون اون نمیتونم 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن