2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 227 پست
آره والا مامانم همیشه بهم میگه تو خیلی گلابی تشریف داری باید جوابشونو میدادی و... من هی میبینمشون هم ...

هرکسی ی جوره ولی من میگم باز جواب دادن بهتر از ساکت بودنه

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
آهان دیدی  حواست جمع کن اصلا هیچی نگو  اینا دنبال سوژه ن  جمع میکنن یهو میریزن‌وسط

آره همه رم می‌ذاره کف دستشون

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هرکسی ی جوره ولی من میگم باز جواب دادن بهتر از ساکت بودنه

آره باید جواب داد 

چون اینافهمشون درحدی نیس معنی سکوتو متوجه بشن 

ولی من هی میگم کاش نمیرفتی از خونت

تو خونه بااهاش حرف نمیزدی

میگم امروز تعطیله

بنظرت جایی برا حرف درآوردن نمیمونه؟ امروز برنج ومرغ و سالاد درست کردم شوهرم برد برا پدرشوهرم 

سلام عزیزم ممنون تو خوبی چ خبر

قربونت والا امروز رفتیم نامه رفع توقیف حساباشو گرفتیم احساس کردم یجوری شد شوهرم ،ناراحت و... چقد پرروان خودش ماشینو منتقل کرده،مادرش قابلمه رو دزدید اشکال نداره حالا برا من ناراحت میشه ،غصش

قربونت والا امروز رفتیم نامه رفع توقیف حساباشو گرفتیم احساس کردم یجوری شد شوهرم ،ناراحت و... چقد پرر ...

یعنی حساب تورو توقیف کرده بود ؟

یا تو حساب اونو؟

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️