2777
2789
عنوان

خدایا تا کی صبر؟؟؟

1058 بازدید | 28 پست

دلم بدجوری گرفته واقعا نمیدونم باید چکار کنم شوهرم اهل مشروب بود یکسال پیش تصادف کرد باعث کشته شدن یه جوون شد خودشم نابود شد تا چهل روز تو کما بود خیلی پارگی و شکستگی داشت الان یه چند ماهی بهتر شده میتونه راه بره دوتا بچه کوچک دارم نه سر کار نه حقوقی داره نه خانوادش کمک میکن نه زبون خوش داره از همه توقع داره تا یه چی میگم میگه من مریضم نه میزاره من برم سر کار امشب دوباره شروع کرده مشروب خوردن دارم دیوونه میشم نمیدونم چکارکنم خانما جای من بودین چکار میکردین توروخدا راهنماییم کنیین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای توباشم بی چون وچراجدامیشم ادمی که مشروب میخوره ارزششونداره

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

عزیز به نظرم توسل به امام زمان و خدا . گذاشتن صوت سوره بقره در خانه روزی سه بار حتی با صدای کم شیاطین رو از خانه دور می کنه و خانه پاکسازی می شه خیلی دعا کن خدا به راه راست هدایتش کنه . اینم بدون اعتیاد به مشروب ترکش خیلی سخته . پدر منم همینه . یه مدت نمی خوره دوباره شروع می کنه بددهان می شه وقتی می خوره چی بگم من که از مشروب متنفرم

با خدا باش و پادشاهی کن