2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبام نكنيا  20ماه پيش😬

اووووه😂😂من الان ۱۶ هفته حاملم مطب دکترم بودم با یکی ازمراجعینش حرف میزد گفت الان فقط بی حسی بیهوشی نی 

براهمین پرسیدم برا چند وقت پیش دیگه الان بیهوشی نیس

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️
اخه خيلي عوارض داره  كمردرد يكيشه  من نديدم كسي رنج نبره از اطرافيانممم

دقیقا درسته همسایه خودم بیچاره الانشم کمر درد داره دوستم هم همینطور پس چیکار کنیم من از الان به فکر افتادم☹☹

اگه مهم باشی سراغ تو میگیرن، نمیگیرن چون براشون مهم نیستی!!دیگه توضیح ازاین شفافتر!!! برا خودتون ارزش قائل باشین♥️
اووووه😂😂من الان ۱۶ هفته حاملم مطب دکترم بودم با یکی ازمراجعینش حرف میزد گفت الان فقط بی حسی بیهوشی ...

من جاریم ۳ماهه زایمان کرده بیهوشش کردن ،میگفت دکتره بی حسی انجام نمیده فقط بیهوشی

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
من بيهوشي رو ترجيح ميدم به بي حسي  عوارضش بيشتره  طبقه گفته ي دكتر

اتفاقا میگن بی حسی بهتره بیهوشی بعد به هوش اومدن توی اوج دردی ولی بی حسی تا حسش بره درد کم تر میشه

من که بی حسی میخواست بزنه استرس داشتم فقط یه سوزش حس کردم تموم .

ولی ۱ ماه پیش برا سقط بی حسی زد هم خیلی درد داشتم هم خیلی طولانی تو کمرم نگه داشت نمیدونم چرا۵دقه فک کنم خدا لعنتش کنه مردم تا کارش تموم شد ولی بی فایده چون بی حسی در کار نبود

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
من جاریم ۳ماهه زایمان کرده بیهوشش کردن ،میگفت دکتره بی حسی انجام نمیده فقط بیهوشی

نمیدونم والا چی بگم

مخ دكترتون رو بزن  باهاش صحبت كن  قانعش كن  راضيش كن

به مخزدن نیست که نمیدونم والا باید باهاش صحبت کنم