2789
عنوان

کی مثل منع؟؟

95 بازدید | 9 پست

من فک‌کنم وسواس فکری دارم البته خودم حدس میزنم نمیدونم رفتارام عادیه برا همس یا نه مثلا من وقتی دارم سبزی خورد میکنم همش میترسم دستمو ببرم بعد تو ذهنم دست بردیم تجسم میشه و جالب اینجاس تو فکرم همش میبینم دستمو دارم با سبزیا میبرم بعد حالم بد میشه فشار میفته یا مثلا وقتی دارم از خیابون رد میشم حس میکنم یه نفر الان بهم میزنه میکشتم دوباره همه ی این مراحلو تو ذهنم مجسم میکنم یا مثلا دیدین بعضی چیزا رو مخ میره بعد بدن ادم دون دون میشه مثلا من دست خاک بزنم همین شکلی میشه بدنم یه حس چندش یا کسی پاشو رو اسفالت بکشه همین حالت بهم دست میده بعد همین حالت هی تو ذهنم مرور میشه و حس چندش میاد سراغم شاید تا ساعت‌های همین شکلیه خسته شدم دیگه کل روزم به همین چیزا میگذره کلا فکرمم نا ارومه و فکرای مسخره میکنم نمیدونم طبیعیه یانه امیدوارم بخونین نگین وای این چی بود چقد زیاد بود 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا یه حدی به نظر من عادیه...ولی وقتی برای همه ی مسائل درگیری ذهنی پیش میاد یعنی شما ذهن خلوت و منفی دارید...خلوت به خاطر اینکه چیزی ندارید که موقع انجام کار بهش فکر کنید...منفی به خاطر اینکه همش ذهنتون به بد قضیه میره...باید اینجور مواقع شمرش معکوس داشته باشی...اعداد رو از اخر به اول برای خودت ذهنت مرور کنی...یا یه شعر مورد علاقه تو بخونی.....خیلی کارا میشه کرد...مثلا اگه تو خونه تنهایی با خودت حرف بزنی...و......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تا یه حدی به نظر من عادیه...ولی وقتی برای همه ی مسائل درگیری ذهنی پیش میاد یعنی شما ذهن خلوت و منفی ...

ممنون خیلی مفید بود ❤️

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....