zarzaree مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 197 عنوان میترسم 103 بازدید | 6 پست پنج روز از عادتم میگذره یه ساله اقدام به بارداری کردم اما میترسم منفی باشه دل همسرم بشکنه اخه اینبار خیلی هردومون اومیدواریم میترسم منفی باشه چیکار کنم 1398/07/25 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ajhand عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1224 بی بی بزن عزیزم ترس نداره ایشالا ک بارداری ❤ مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
zarzaree مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 197 بی بی بزن عزیزم ترس نداره ایشالا ک بارداری ❤ میترسم ناامید شیم همسرم خیلی بچه دوس داره اماااا تاحالا به روی خودش نیاورده تا این ماه
ajhand عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1224 میترسم ناامید شیم همسرم خیلی بچه دوس داره اماااا تاحالا به روی خودش نیاورده تا این ماه عزیزم وقتی عقب انداختی یعنی احتمالش بالاس ک باردار باشی پس زودتر بی بی بزن ک اگه باشی مراقبت کنی مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
zarzaree مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 197 عزیزم وقتی عقب انداختی یعنی احتمالش بالاس ک باردار باشی پس زودتر بی بی بزن ک اگه باشی مراقبت کنی به دلم افتاده که باردارم اما میترسم نمیدونم چرا حتی وفتی به شوهرم گفتم برم بیبی بخرم گف باشه هنو استرس اون بیشتر ازمنه
ajhand عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 1224 به دلم افتاده که باردارم اما میترسم نمیدونم چرا حتی وفتی به شوهرم گفتم برم بیبی بخرم گف باشه هنو است ... ایشالا ک بارداری عزیزم برات صلوات میفرستم ❤ مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
zarzaree مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 197 ایشالا ک بارداری عزیزم برات صلوات میفرستم ❤ 😘💋