2777
2789
عنوان

میترسم

103 بازدید | 6 پست

پنج روز از عادتم میگذره یه ساله اقدام به بارداری کردم اما میترسم منفی باشه دل همسرم بشکنه اخه اینبار خیلی هردومون اومیدواریم میترسم منفی باشه چیکار کنم 

بی بی بزن عزیزم ترس نداره ایشالا ک بارداری ❤

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم ناامید شیم همسرم خیلی بچه دوس داره اماااا تاحالا به روی خودش نیاورده تا این ماه  

عزیزم وقتی عقب انداختی یعنی احتمالش بالاس ک باردار باشی پس زودتر بی بی بزن ک اگه باشی مراقبت کنی

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
عزیزم وقتی عقب انداختی یعنی احتمالش بالاس ک باردار باشی پس زودتر بی بی بزن ک اگه باشی مراقبت کنی

به دلم افتاده که باردارم اما میترسم نمیدونم چرا حتی وفتی به شوهرم گفتم برم بیبی بخرم گف باشه هنو استرس اون بیشتر ازمنه

به دلم افتاده که باردارم اما میترسم نمیدونم چرا حتی وفتی به شوهرم گفتم برم بیبی بخرم گف باشه هنو است ...

ایشالا ک بارداری عزیزم برات صلوات میفرستم ❤