2821
2789
عنوان

بخت گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تاحالانخونده بودمش.دوستم گفت نذرکن تادوسال هرشب بخونی منم ازوقتی نامزدکردم خوندمش.خواهرم یه قران ...

یعنی چی از وقتی نامزد کردی شروع کردی؟

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
یعنی چی از وقتی نامزد کردی شروع کردی؟

اره نذرم راکردم گفتم ازدواج کنم هرشب میخونم بعددیدم خیلی سریع نتیجه دادونامزدکردشروعش کردم.شمایه قران بگیربراجهازت وختمش کن اگرازیه مکان زیارتی بگیری بهترم هست.مثلاقم.مشهد.شیراز.هرجاکه تونستی.حتمابهش میرسی باتوکل به خدا

اره نذرم راکردم گفتم ازدواج کنم هرشب میخونم بعددیدم خیلی سریع نتیجه دادونامزدکردشروعش کردم.شمایه قرا ...

چه جالب . قرآن و بگیرم نیت کنم هروقت ازدواج کردم ختمش میکنم؟ شما حتما دلت پاک بودو سریع اجابت شد

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
چه جالب . قرآن و بگیرم نیت کنم هروقت ازدواج کردم ختمش میکنم؟ شما حتما دلت پاک بودو سریع اجابت شد

شمامال کدوم شهرید؟احتمالاتهران هستیدیه سربریدزیارت حضرت معصومه دعاکنیدیه قران هم بگیریدوشروع به ختمش کنید.سعی کنیدهرروزبخونیدش اگربامعنی باشه که چه بهتر.باقران حرف بزنید.ان شالله هرچی خیره پیش میاد.خدابه همه دلهانگاه میکنه.کافیه بهش اعتمادکنید.

اره بابادرخواست بده 

سلام ببخشید دعای خاصی بلدین؟ چون من نتونستم بهتون درخواست دوستی بدم

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

سلام من یک دختر 25 سالم خیلی اذیت بودم از خانوادم دوست داشتم ازدواج کنم ولی خاستگار نداشتم تا اینکه یکی بهم گف دعا درست کن و شماره یک خانمی رو بهم دادم پیشش دعا درست کردم واقعا کارش خیلی عالی بود بعد از 15 روز بختم باز شد و ازدواج کردم الان خیلی از زندگیم راضیم من مدیون اون دعا نویس هستم شمارشو میزارم که به شما هم کمک کنه 09014425954