یه دختر بسیار خوب همسایه داریم که سن الان حدود سی و چهار سال است تحصیل کرده و پاک اما خیلی معلومه...قدیمها خیلی خواستگار داشته اما الان تقریبا نه خانواده و اقوام سنتی هم داره و این ازدواج نکردم الان براشون خیلی ناراحت کننده است کسی دعای بخت کاش و یا از این ها بلد هست بگه شاید یه راهی بود براش ...منم خودم دیر ازدواج کردم اما فقرم این بود که من خانواده و فامیل زیاد سنتی نبودن که ازدواج براشون خیلی مهم باشه..ممنون میشم راهکار بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تاحالانخونده بودمش.دوستم گفت نذرکن تادوسال هرشب بخونی منم ازوقتی نامزدکردم خوندمش.خواهرم یه قران ...
یعنی چی از وقتی نامزد کردی شروع کردی؟
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
چه جالب . قرآن و بگیرم نیت کنم هروقت ازدواج کردم ختمش میکنم؟ شما حتما دلت پاک بودو سریع اجابت شد
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
چه جالب . قرآن و بگیرم نیت کنم هروقت ازدواج کردم ختمش میکنم؟ شما حتما دلت پاک بودو سریع اجابت شد
شمامال کدوم شهرید؟احتمالاتهران هستیدیه سربریدزیارت حضرت معصومه دعاکنیدیه قران هم بگیریدوشروع به ختمش کنید.سعی کنیدهرروزبخونیدش اگربامعنی باشه که چه بهتر.باقران حرف بزنید.ان شالله هرچی خیره پیش میاد.خدابه همه دلهانگاه میکنه.کافیه بهش اعتمادکنید.
سلام ببخشید دعای خاصی بلدین؟ چون من نتونستم بهتون درخواست دوستی بدم
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
سلام من یک دختر 25 سالم خیلی اذیت بودم از خانوادم دوست داشتم ازدواج کنم ولی خاستگار نداشتم تا اینکه یکی بهم گف دعا درست کن و شماره یک خانمی رو بهم دادم پیشش دعا درست کردم واقعا کارش خیلی عالی بود بعد از 15 روز بختم باز شد و ازدواج کردم الان خیلی از زندگیم راضیم من مدیون اون دعا نویس هستم شمارشو میزارم که به شما هم کمک کنه 09014425954