یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام گل دختر عدس رو جدا بپز ....بعد تو یه ذره کره یه کوچولو تفت بده .....مرغ رو کاملا بپز بعد خلال کن ...کشمش و زرشک رو با کره و زعفرون آماده کن ....برنج که دم کشید بریز داخل یه ظرف ....عدس رو بریز توش ...بعدم مرغ خلالی و زرشک وکشمش و ...رو که آماده کردی بریز توش ...همه رو هم بزن ...تا یکدست بشه ....اگه دوست داشتی می تونی روش رو با کمی زرشک تزیین کنی ..
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عدسو بجوشون جدا ..برنجم که ریختی تو ابجوش .چن دقیقه اخر عدسارو اضاف کن ..ابکش کن..پیازداغ و کوشک چرخ کرده هم سرخ کن لابه لاش بریز..اخر سر که خواستی روغن داغ کنی ..پیازو خلالی کن سرخ کن بعد با روغنش بریز انقد خوشمزه میشه .زعفرونم لابه لای برنجات بریز
به ازای هر یک پیمانه برنج نصف پیمانه عدس سرخالی جداگونه بزار بپزه نمکم بهش بزن. برنجتو که خواستی آبکش کنی عدسارو بریز تو برنجا که خوب باهم مخلوط شن بعد برنجتو آبکش کن کف قابلمه روغن بریز نون بزار با کفگیر بریز لابه لاش روغن و دارچین بزن بعد درشو ببند بزار یک ساعت دم بکشه، بدای مواد گوشتیت هم برای هر نفر ۵۰ گرم گوشت در نظر بگیر ۱کیلو گوشت برای ۲۰ نفر خوبه،برای هر ۲۰۰ گرم گوشت ۱پیاز درشت خلالی خرد کن سرخ کن بعد بهش چرخ کرده اضافه کن نمک و دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه بزن یکمم خواستی پودرسیر بعد جدا گونه کشمشو که ده دقیقه تو اب خیس کردی با روغن یا کره سرخ کن.بعد موقع تزئین یکم از برنجو زعفرونی کن بعد بریز رو پلو گوشتو کشمشم بریز روش