2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس رو جدا بپز نیم ساعت که له نشه

برنج رو آبکش کن و عدس رو لای برنج بذار و بذار دم بکشه

گوشت رو هم با پیاز و ادویه بذار بپزه

کشمش هم تفت بده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3375884/خانوما%d۸b�-مشهدی-یه-لحظه-میایین-لطفا

استارترشرمنده گلم اینجا فرستادم گفتم شاید کسی مشهدی باشه و این تایپیک منو ببینه و منو راهنمایی کنه مرسی ازت

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.

عدس پلو کاری نداره 

عدستو جدا بذار بپزه 

برنجتو دم کن وعدسو لابلای برنجت بریز

پیاز سرخ کن،سویا وچرخکرده رو باهم مخلوط کن با پیاز وادویه وزعفرون تفت بده 

پلوت که دم کشید بکش توظرف مورد نظرت ومواد رو روش بریز همین

کشمشم دوس داشتی یذره تفت بده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

سلام گل دختر عدس رو جدا بپز ....بعد تو یه ذره کره یه کوچولو تفت بده .....مرغ رو کاملا بپز بعد خلال کن ...کشمش و زرشک رو با کره و زعفرون آماده کن ....برنج که دم کشید بریز داخل یه ظرف ....عدس رو بریز توش ...بعدم مرغ خلالی و زرشک وکشمش و ...رو که آماده کردی بریز توش ...همه رو هم بزن ...‌تا یکدست بشه ....اگه دوست داشتی می تونی روش رو با کمی زرشک تزیین کنی ..

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

عدسو بجوشون جدا ..برنجم که ریختی تو ابجوش .چن دقیقه اخر عدسارو اضاف کن ..ابکش کن..پیازداغ و کوشک چرخ کرده هم سرخ کن لابه لاش بریز..اخر سر که خواستی روغن داغ کنی ..پیازو خلالی کن سرخ کن بعد با روغنش بریز انقد خوشمزه میشه ‌.زعفرونم لابه لای برنجات بریز

به ازای هر یک پیمانه  برنج نصف پیمانه عدس سرخالی جداگونه بزار بپزه نمکم بهش بزن. برنجتو که خواستی آبکش کنی عدسارو بریز  تو برنجا که خوب باهم مخلوط شن بعد برنجتو آبکش کن کف قابلمه روغن بریز نون بزار با کفگیر بریز لابه لاش روغن و دارچین بزن بعد درشو ببند بزار یک ساعت دم بکشه، بدای مواد گوشتیت هم برای هر نفر ۵۰ گرم گوشت در نظر بگیر ۱کیلو گوشت برای ۲۰ نفر خوبه،برای هر ۲۰۰ گرم گوشت ۱پیاز درشت خلالی خرد کن سرخ کن بعد بهش چرخ کرده اضافه کن نمک و دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه بزن یکمم خواستی پودرسیر بعد جدا گونه کشمشو که ده دقیقه تو اب خیس کردی با روغن یا کره سرخ کن.بعد موقع تزئین یکم از برنجو زعفرونی کن بعد بریز رو پلو گوشتو کشمشم بریز روش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️