2777
2789
عنوان

مادر شوهر😡😡😡

262 بازدید | 28 پست

شمام مادر شوهر یا خونواده شوهرتون یه کار میکنن هزار بار به رو میارن..

دوسال از عروسیمون میگذره ماهی یه بار یادآوری میکنه گردنبندشو برای خرج عروسیمون فروخته..

انگار که برای پسرش نه برای غریبه خرج کرده..یا مثلا من سرتا پام طلاست😑

زن ها پیچیده ترین موجودات جهان هستند..خدا باید خیلی نابغه باشه که همچین موجوداتی آفریده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بازهمونم داده هنرکرده وافعا

مال من ک گردنبندشونصف کردرادبدخترش گفت یادگاری گفت تودست دخترم طلانیس خجالت میکشم اونوقت من تازه عروس ۲۰ردزبعدعروسی همه طلاهموفروختم خجالت نمیکشید

یک ریالم خرج نکرد

وخدایی که بشدت کافیست

والا این مورد که نه،ولی مثلا برای جهازم خیلی چیزا بهم کادو داد مثلا مجسمه و ظرف و ظروف و روتختی و اینا،بعد هرکی از در میومد میگفت فلان چیز چه قشنگه تندی میگفت اینو که خودم بهش دادم بعد شروع میکرد شجره ی کادوعه رو دراوردن که اره اینو تو فلان ماموریت خریدم و اینا😐ینی من هرسری میموندم بخندم یا بزنم تو سر خودم 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

اون اصلا برام هیچ کاری نکرد همش میگه ما خیلی خوبیم چند ماه عقدی تاحالا دیدی چیزی بگیم بهت در صورتی ک چ تیکه ها که نمیندازه چ بلاها که سرم نمیاره واگذارش به این وقت اذان خدا سزاشون رو بده

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بگو‌اشکالی نداره واسه پسر خودت فروختی واسه غریبه که نفروختی

خیلی محترمانه جوابشو بده بنشونش سر جاش.

هرموقع گفت تو هم همینو بکو 

دیکه غلط بکنه یبار دیگه هم بکه

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم

مادرشوهرمم یه تلوزیون تازه خریده بود سره خریدعروسی دستمون یکم تنگ بود گف من تلوزیونمو میدم الان ۴سال میگذره هنوزکه هنوزه میگه یادعوا ک میکنه ب شوهرم میگه تلوزیونموبدین مگه تو یازنت ازمن بهترین ک من تلوزیونم ازمال شماکوچیکترباشه خخخخخخخ 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
بگو بالاخره مادرید دیگه ،، دلتون نمیومد پسرتون بی پول بمونه     با ی تیر دو نشون میزنی ،، ...

کاش بفهمه این اخریا جلو بقیه هم میشینه میگه اعصاب آدمو بهم میریزه

زن ها پیچیده ترین موجودات جهان هستند..خدا باید خیلی نابغه باشه که همچین موجوداتی آفریده 😊

ازشون تشکر کن خییییییلی زیاد....اون بهت یادآوری میکنه که بگه چه لطف بزرگی در حقت کرده تا قدرشو بدونی...

پس بهتره که تو خودت همیشه اینو مدنظر داشته باشی😘😘❤

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
والا این مورد که نه،ولی مثلا برای جهازم خیلی چیزا بهم کادو داد مثلا مجسمه و ظرف و ظروف و روتختی و ای ...

اوف منم یکی دوتا سوغات برام اورد همینجوری چیده بودم دقیقا هی میگفت اینو من گرفتم..منم انداختمشون دور گفتم شکسته😂