والا این مورد که نه،ولی مثلا برای جهازم خیلی چیزا بهم کادو داد مثلا مجسمه و ظرف و ظروف و روتختی و اینا،بعد هرکی از در میومد میگفت فلان چیز چه قشنگه تندی میگفت اینو که خودم بهش دادم بعد شروع میکرد شجره ی کادوعه رو دراوردن که اره اینو تو فلان ماموریت خریدم و اینا😐ینی من هرسری میموندم بخندم یا بزنم تو سر خودم
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
اون اصلا برام هیچ کاری نکرد همش میگه ما خیلی خوبیم چند ماه عقدی تاحالا دیدی چیزی بگیم بهت در صورتی ک چ تیکه ها که نمیندازه چ بلاها که سرم نمیاره واگذارش به این وقت اذان خدا سزاشون رو بده
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
مادرشوهرمم یه تلوزیون تازه خریده بود سره خریدعروسی دستمون یکم تنگ بود گف من تلوزیونمو میدم الان ۴سال میگذره هنوزکه هنوزه میگه یادعوا ک میکنه ب شوهرم میگه تلوزیونموبدین مگه تو یازنت ازمن بهترین ک من تلوزیونم ازمال شماکوچیکترباشه خخخخخخخ