2777
2789
عنوان

مادر شوهر😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست
اون اصلا برام هیچ کاری نکرد همش میگه ما خیلی خوبیم چند ماه عقدی تاحالا دیدی چیزی بگیم بهت در صورتی ک ...

اونایی ک میگن ما خوبیم خودشون میدونن چقد بدن😶

زن ها پیچیده ترین موجودات جهان هستند..خدا باید خیلی نابغه باشه که همچین موجوداتی آفریده 😊

مادرشوهر منم برای انگشتر نامزدی و النگوهایی که میخاست سرعقد به من بده، تک پوش طلاش رو فروخته...

بخاطر همین من خیییییلی ازش ممنونم و همیشه تشکر میکنم ازش  

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁😁 بگم از مادرشوهرم میری مادرشوهرتو میزاری وسط دورش میگردی یه تایپکم زدم یکی دو نمونش رو گفتم الان یکیشم میگم برات

مادرشوهرم برای جاریم سرویش طلا خرید تنها رفت خرید حدود پنج میلیون حالا تو حساب کن چقد ضعیف برداشته بعد تازه الان دو ماه خورده ای میشه عروسی کردن دستبندش کوچولو بود مادرشوهرم گفت میبرم بزرگش میکنم میدم بهت هنوز نداده به جاریم..  اون روزم برگشت به من گفت نمیدم بهش میفروشم واسه خودم انگشتر میخرم انگشترمو فروخته بودم . رفته واسه عروس یه سرویس ارزون خریده تازه اونم نمیخواد دستبندشو بده

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

هزينه هاي مادي كه نه 

چون خودم قبول نكردم وقتي همسرم دانشجوي سربازي نرفته هست و ما به ميل خودمون داريم ازدواج مي كنيم

از خير جشن عقد و عروسي گذشتم و اجازه ندادم خانواده ها به خرج بيفتن

در نتيجه منتي نيست 

ولي از نظر لطف و محبت و كمك هاي ديگه مثل نگه داشتن بچه هام عشق و محبت زبوني و عملي و....... و مراقبت هاي دوران بارداري و بعدش خيلي كارها برام كرده و اصلا منت نزاشته و به روم نياورده 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
ازشون تشکر کن خییییییلی زیاد....اون بهت یادآوری میکنه که بگه چه لطف بزرگی در حقت کرده تا قدرشو بدونی ...

چندین بار تشکر کردیم..شوهرمم گفته هر وقت پول دستم بیاد بهترشو میگرم واست..ولی خب منت گذاشتنش واقعا زشته اونم چند بار

زن ها پیچیده ترین موجودات جهان هستند..خدا باید خیلی نابغه باشه که همچین موجوداتی آفریده 😊
اوف منم یکی دوتا سوغات برام اورد همینجوری چیده بودم دقیقا هی میگفت اینو من گرفتم..منم انداختمشون دور ...

کلا صورت مسئله رو پاک کردی!!🤣🤣🤣🤣

چندین بار تشکر کردیم..شوهرمم گفته هر وقت پول دستم بیاد بهترشو میگرم واست..ولی خب منت گذاشتنش واقعا ز ...

حالا بزار بگگگگگگه😀 چرا انقد سخت میگیری؟؟😓

😁😁😁😁 بگم از مادرشوهرم میری مادرشوهرتو میزاری وسط دورش میگردی یه تایپکم زدم یکی دو نمونش رو گفتم ...

نوبرن بخدا خوبه واسه پسر خودشه..

اره بابا شوهر اين منتاشون روانيم ميكنه 😡😡😡😠من إرث باباش ميشه ١ميليارد تك پسره يه خواهرم داره خونه ي پدريش تو بهترين جاي تهران و نوساز با اينكه خيلي هم احتياج داشت گفت نا مرديه مامانمو أواره كنم سحممو بخوام تا وقتي زنده اس اون صاحبشه تو سالگرد باباش خواهرش كه هم مجرده هم وضعش خيلي خوبه كليد خونشو كه يه خونه ٤٨متريه و نه پاركينگ داره نه انباري محلشم پايين تره داد به ما كه برين زندگيتونو شروع كنين اخه شوهر من شرايطشو نداشت خونه بخره بايد اجاره ميكرديم هيچي ديگه دو ساله خونه خواهره ايم ولي مادر شوهرم هر چن وقت يبار إينو ميزنه تو سر ما كه اره خواهرت خونه داد يه قرونم پول نگرفت حالا اون خونه ايي كه به ما داد ارزشش نصف سهم شوهر من ميشه يكي نيس بگه اخه كثافت اگه شوهر منم بچه ي بدي بود كه ارثشو مي خواست چرا إينو نميگي😡

اره بابا شوهر اين منتاشون روانيم ميكنه 😡😡😡😠من إرث باباش ميشه ١ميليارد تك پسره يه خواهرم داره خون ...

عجب ادمایین عوض اینکه بگه بیا خونرو بفروش سهمتو بردار..باز سرکوفتم میزنه..واگذار کن ب خدا..

هزينه هاي مادي كه نه  چون خودم قبول نكردم وقتي همسرم دانشجوي سربازي نرفته هست و ما به ميل خودم ...

خدا هم اونا رو هم تو رو خیر بده ❤❤❤❤

عجب ادمایین عوض اینکه بگه بیا خونرو بفروش سهمتو بردار..باز سرکوفتم میزنه..واگذار کن ب خدا..

بخدا قسم حاضر بودم ميرفتم پايين ترين نقطه شهر اجاره ميكردم اما منت اين دوتا مادر ش و خواهر ش رو ميگم رو سرمون نبود 😒

بخدا قسم حاضر بودم ميرفتم پايين ترين نقطه شهر اجاره ميكردم اما منت اين دوتا مادر ش و خواهر ش رو ميگم ...

دقیقا..

وقتی منت نزارن خودت متشکرشون میشی..ولی وقتی منت میزارن هم تو نسبت بهشون حساس میشی هم کار خودشونو کوچیک میکنن