2777
2789
عنوان

بیاین از عجیب ترین چیزایی ک دیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 80 پست

عجیب نیست اما میگم 

دوست پسر داشتن یه زن متاهل خیلی راحت تر از پذیرفتن یک دختر عقدیه که ناخواسته حامله شده زن عقدی رو به چشم هرزه میبینن اون متاهلی ک دوس پسر داشته رو تنها یه خطاکار ک اخرشم میگن عیبی نداره 

(والا به االله خودمو نمیگم حامله نیستم دیدم ک میگم)

💜👶❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب ترین اینکه برادر به خواهر ۱۲ سالش تجاوز کرده و خواهره ام حامله شده😱😱😱😱

استغفروالله .. 

خدا همه رو هدایت کنه 😔😔

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

عجیب اینکه پسرعموی شوهرم خیلی مومنه. طوریکه موسیقی گوش نمیده، نماز اول وقت میخونه، سفره ی غذاشون زنو مرد جداس، تو صورت نامحرم نگاه نمیکنه که سلام کنه، مجردم هست. بعد تازه فهمیدم میره این سالنهای غیر مجاز ماساژ میخوابه زنا ماساژش میدت. و میره خوته ی زنای خراب باهاشون رابطه داره. جالبه به شوهزم گفته اینا برای رفع نیاز مجردیم هست چون فعلا قصد ازدواج ندارم.

منم گفتم اون مومنی بزنه به کمرش والا موسیقی گناهش کماره از این گناهان کبیره. الانم کربلاس. والا اینا عجیبن

خدایا شکرت🙏
عجیب نیست اما میگم  دوست پسر داشتن یه زن متاهل خیلی راحت تر از پذیرفتن یک دختر عقدیه که ناخواس ...

اره متاسفانه من تازه ی جایی شنیدم ک میگفتن زن متاهل اگه دوست پسر نداشته باشه امل حساب میشه و این واقعا ناراحت کنندست