2777
2789
عنوان

خانومایی ک بفکر خودشون هستن

283 بازدید | 21 پست

سلام

از نظر خورد و خوراک چجوری ب خودتون میرسین؟ من سرکار میرم تا ساعت 3 و وعده های غذاییم یکم بهم خورده احساس ضعف میکنم...شماها برنامه های غذاییتون چیه؟چیا واسه تقویت کردن خودتون میخورین؟

از نظر خوردن افتضاحم ، خیلی میخورم متاسفانه 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

ولله تو این گرونی هرچی بتونم بخرم میخورم البته اگه پولش باشه...

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالتون که به این فکر میکنید که چی به خودتون برسید

والا من از ترس چاق شدن تا حد امکان سعی میکنم چیزی نخورم . برای محل کار که یه جعبه بیسکوییت هم نمیگیرم که محدود باشم و نخورم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
خوش به حالتون که به این فکر میکنید که چی به خودتون برسید والا من از ترس چاق شدن تا حد امکان سعی میک ...

من با خودم ی ساندویچ پنیری چیزی میبرم ولی ضعیف شدم

من جدیدا یه کم به تغذیه م اهمیت میدم 

صبح ها حتما یه کم شیره انگور یا توت میخورم خرما ، کشمش خیلی خاصیت داره البته زیاد دوست ندارم ولی به زور میخورم 

روزی یه تخم مرغ یه واحد میوه رو حتما استفاده میکنمششیر هم که دائمیه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
ویتامین ب کمپلکس بخور گلم آمپول های نوروبیون هم خوبن

یه مدت نوروبین میزدم ولی انگار زیاد موثر نبود . 

توی آزمایشهام هم نرماله همه چیزم.... 

مثلا گاهی یطوری میشم انگار درونم هیچ حسی نیست... آوار شده ریخته