2777
2789
عنوان

💚💚یوسفِ زهرا💚💚

150 بازدید | 7 پست

ظلم از سرِ زمانه گذشته، قیام کن

"اندوهِ ناتمامِ زمان را تمام کن"

💚العجل عزیزِ زهرا💚

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

@niniyar سلام عزیزم چرا تاپیک من که راجع به مولا علی بود باید بترکه ؟برش گردونید لطفا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عنوان تاپیکم @niniyar

برقوم یهود لعنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar

لطفا تاپیکم رو برگردونید

چرا راجع به مولا علی و خیبر شکن بودنشون نباید تاپیک بزنیم تاپیک من قفل بود چرا ترکوندین برش گردونید لطفا

@niniyar لطفا تاپیکم رو برگردونید چرا راجع به مولا علی و خیبر شکن بودنشون نباید تاپیک بزنیم تاپیک من ...

سلام با گزارش حذف شده امروز شلوغه نمیتونیم تاپیک برگردونیم تاپیک مذهبی مشکل نداره عنوانتون طوری بود گزارش خورده مدام هم تگ نکنین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

توقع داری فحش و لعنت کنی به کلیت یه قوم بعد نترکی!!! عجباااا🤔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تو دوست داری واسه خاطر بن لادن و... به کل مسلمونها لعنت بفرستن!؟

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.