2789
عنوان

گند زدمممم

490 بازدید | 44 پست

بچه ها من معلمم شاید بعضیا تون بدونید 

بعد این ۲۰ روزی ک رفتیم سرکار همه ش سوتی دادم و گند زدمممم ... نمیدونم چمهههه 

البته رفتار مدیرم یه طوریه ک ادم استرس میگیره تو جزئی ترین چیزل دخالت میکنه و..

خلاصه روز جهانیه غذاس امروز از طرفی هم اربعین ‌ تصمیم گرفتن غذا بدن تو مدرسه  قاطی پلو 😁

دیروز گفتن تو کلاسا اعلام کنید بشقاب و قاشق بیارن‌ منیادم رفتهههه بگممم... الان برم مدرسه بچه ها در به در میشن 😣😣😣

ننیددنم دیروز تو صف بهشون گفتن یا نه ... نمیددنم چه خاکی تو سرم بریزم ....

شوهرم منو برد پلاستیک فروشی نزدیک خونه ظرف بگیرم. قاشق گرفتم ولی بشقاب نداش . شوهرمم غر میزد که بره راه دور ازین ظرفای شله زرد گرفتممم....

آبروم رفتههه . چه کنم ؟ 😣😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره کم کم راه میفتی😁

منم اون روز تو بیمارستان نمونه خون رو به اسم یکی دیگه فرستادم،به مسئول بخش گفتم اونم حلش کرد ولی یاد گرفتم از این به بعد بیشتر دقت کنم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤