2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 43 پست
خیلی هنر میخواد من هنوز نمیتونم البته اون لحظه عصبانی نمیشم فقط به شدت غصه ام میگیره! که چطور کسی ک ...

منم اوائل نمیتونستم چون خیلی ادم عصبی هستم ، اما دیدم همه چیز داره به ضررم تمام میشه ، شروع کردم به تمرین ...تا الان یاد گرفتم ، البته منم گاهی مغزم قفل میکنه،اما اطرافم هر زن موفقی رو دیدم همینطوری بوده که با خنده و ملایم حرفاشو میزده..‌

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره و دقیقا وقتی بدونن جوابشون رو میدی معمولا دیگه بهت چیزی نمیگن

من از زن داداش و دختر داییم یاد گرفتم

اونا خیلی با سیاست هستن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

وامتونو داده منتش هم گذاشته دیگه...وامتونو خودتون بدید خوب

والا کاش یکم احساس تشکر یاد بگیریم...اگر تشکر کرده بودید حتما اینطوری نمیشد

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

ببین سعی کن بدون کوچیکترین جروبحثی با مهربونی و محبت شوهرتو راضی کنی با خانوادش حرف بزنه درمورد اون خونه ک مال شماس ک مدارکشو بهش بدن مثلا بگو تا کی مادرتو زحمت بندازیم کرایه اون خونه رو میدیم جای قسط

منم حرفم همینه میگم به پسرت بگو چرا جلو خواهرم میزنی توسرمن. صدبار به شوهرم گفتم قسطو بده میگه بمن چ ...

وا چه شوهر بی منطقی، خونه قاضی گردو زیاده ولی شمارش داره، وام گرفتید قسطش رو بدید، در ضمن تو سر پسر خودش زده به شما چه ربطی داره، پسرش رو کوچیک کرده چرا به خودتون میگیرید 

خودتون زندگیتون رو اداره کنید توقع هم نداشته باشید

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
صدبار گفتیم مگه منت گذاشتن بار اولشه. 1ساله از ازدواجمون گذشته هنوز میگه یخچالتونو 13میلیون خریدم ال ...

چون مادرشوهر میگه میزاری پای منت، اگر مادر خودت میگفت، میگفتی راست میگه چقدر همه چیز گرونی شده، یکم با انصاف باشید بد نیست، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
وا چه شوهر بی منطقی، خونه قاضی گردو زیاده ولی شمارش داره، وام گرفتید قسطش رو بدید، در ضمن تو سر پسر ...

جلوی پسرش اصلا نمیگه تا اون میره اتاق یا بیرون یا جایی میگه حتی وهرم میگه اینارو مامان من گفته گفتم قسم میخورم وحید. جلوی شوهرم 1کلمه نمیگن همشم میگن فداسرت چیزی لازم نداری 

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
جلوی پسرش اصلا نمیگه تا اون میره اتاق یا بیرون یا جایی میگه حتی وهرم میگه اینارو مامان من گفته گفتم ...

یه بار که گفت شوهرت تو اتاق بود، صداش کن بگو بیا مامان کارت داره، ولی طلب نداشته باشید خدایی

دختر اینا ک دعوا نداره ولش کن بابا بدبخت بد نگفت ک ولی نفهمه فقط ب پسرش میتونستی بگی ناراحت شدم و ....نه در حد جنگ و ....پدرشوهرم بهم گفت ج ن ده و .....من هیچ نگفتم بعدش هم اشتی کردم باهاشون  خودم،شوهرم حاضر ب بخشیدنشون نبود تا این حد داغون بود اوضاع همیشه ببخش تا بخشیده بشی ولش کن اخه چیزی نیست ک بجنگی با شوهرت مقصر تویی