2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا شما چه زن و شوهر پررویی هستید! قسطتونم میدن جای تشکر میرید دعوا میگید دست از سر زندگیمون بردار ...

اخه جریان داره بما سر سفره عفد خونه دادن. خونه یه شهردیگه اس. ما1ساله ازدواج کردیم. نه کرایه اون خونه رو دیدیم نه هیچی. اون روزی میگفتن 400کرایه دادن 10پول پیش. اگه سر سفره عقد بما دادی خب کرایه اشم بده بهمون

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
نتونسم جواب بدم ابجیم و شوهرش بودن. جلو اونا چطور حرمت شکنی میکردم

اتفاقا همونجا باید جواب میدادی ،میگفتی بله دست شما درد نکنه ،البته من به (اسم شوهرت ) میگم خودمون پرداخت کنیم اما میگه اگه اینکارو بکنیم مادرجون ناراحت میشن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اتفاقا همونجا باید جواب میدادی ،میگفتی بله دست شما درد نکنه ،البته من به (اسم شوهرت ) میگم خودمون پر ...

بخدا هزاربارگفتم شوهرم میگه نمیدم باشه رو کرایه خونه ایی که سرسفره عقد بهمون دادن چرا کرایه اش نمیدن بهمون. ضامن واممون هم یکی مادرشه یکی پدرش. میگه نمیدم ضامن خودشونن بمن چه

بخدا هزاربارگفتم شوهرم میگه نمیدم باشه رو کرایه خونه ایی که سرسفره عقد بهمون دادن چرا کرایه اش نمیدن ...

شوهرت که رفتارش غلطه ، کاری به شوهرت ندارم، برات نوشتم باید اونجا جواب مودبانه میدادی، نه اینکه بیای خونه دعوا درست کنی

شوهرت که رفتارش غلطه ، کاری به شوهرت ندارم، برات نوشتم باید اونجا جواب مودبانه میدادی، نه اینکه بیای ...

اره درسته

میدونی مساله اینه که گاهی ادم اینقدر از حرف طرف جلو دیگران شوکه میشه که ذهنش قفل میکنه

بخدا هزاربارگفتم شوهرم میگه نمیدم باشه رو کرایه خونه ایی که سرسفره عقد بهمون دادن چرا کرایه اش نمیدن ...

مشکل اینه که بدون دعوا نمیتونن صحبت کنن

شوهرت باید بدون دعوا میرفت حرف میزد که خوب چون خونه بهمون داده بودین که اجاره هست فکر کردم این قسط رو از اجاره اون دارین میدین

اره درسته میدونی مساله اینه که گاهی ادم اینقدر از حرف طرف جلو دیگران شوکه میشه که ذهنش قفل میکنه

بله موافقم ، اما با تمرین درست میشه ، اون لحظه به جای عصبی شدن باید خوب فکر کنه تا جواب درست بده، با این جواب هم مادرشوهرش متوجه میشد عروس و پسر قدردان هستن ، هم عروس خانم گفته بود مقصر پسر خودتونه که پرداخت نمیکنه....اما با این رفتاری که کرده الان پیش خانواده شوهر و خود شوهر ، ایشون مقصر شده.

بله موافقم ، اما با تمرین درست میشه ، اون لحظه به جای عصبی شدن باید خوب فکر کنه تا جواب درست بده، با ...

خیلی هنر میخواد

من هنوز نمیتونم البته اون لحظه عصبانی نمیشم فقط به شدت غصه ام میگیره! که چطور کسی که واقعا همیشه دوستش داشتم دوستم نداره

خیلی خیلی به ندرت میتونم اون لحظه محترمانه جواب بدم اونم فقط انتظار داشته باشم چنین حرفی بزنن

خیلی توقعتون زیاده ماهی۶۰۰مبلغ کمی نیست چرا وقتی حقوق دار شدین بازم ایشون قسط رو دادن؟حالا اشتباه کرده توی جمع گفته ولی بهرحال حرفش حق بوده

اون بنده خدا چندبار قسط داده الان تازه حرفشو زده شما خودت اگه اینکارو برای اون انجام داده بودی بااین لحن طلبکارانه مشخصه تاحالا صدبار ب روش آورده بودی

مشکل اینه که بدون دعوا نمیتونن صحبت کنن شوهرت باید بدون دعوا میرفت حرف میزد که خوب چون خونه بهمون د ...

صدبار گفتیم مگه منت گذاشتن بار اولشه. 1ساله از ازدواجمون گذشته هنوز میگه یخچالتونو 13میلیون خریدم الان 18تومن شده فرشتون اینقد خریدم کشت مارو

خیلی توقعتون زیاده ماهی۶۰۰مبلغ کمی نیست چرا وقتی حقوق دار شدین بازم ایشون قسط رو دادن؟حالا اشتباه کر ...

کرایه خونمو داره روش میده سر سفره عقد بر اسمش خونه داد بما وکالتشم داریم اما ما کرایه خونه ندیدم خونه ام یه شهر دیگه نمیشه بریم زندگی کنیم