دیشب رفتیم خونشون ابجیم و شوهرشم رفته بودن خونشون برای دیدار. تا نشستیم مادرشوهرم گفت ها شماحقوق بگیر هم شدید بازم قسطتون من میدم اخه اوایل شوهرم بیکاربود مادرش گفت قسطتون بامن. شروع کردمنت گذاشتن جلو ابجیم و شوهرش هی گفت با این خرجا وام 600تومنیه شماهم گردنه منه وووو. هیچی نگفتم امدیم خونه باشوهرم دعوام شد اون فقط گوش میکرد و من هی میگفتم مادرت اینو گفت اونو گفت. ساعت11شوهرم زد ازخونه بیرون بیس دقه بعدم امد گفت همینو میخواسی گفتم چی گفتم رفتم تا منو دیدن گفتن زنت کجاس گفتم از 8شبه که رفتیم تا الان دعوا داشتیم سرشما دست از سر زندگیم بردارید بعدم هرچی فحش دهنم امده دادم دیگه ام باهام حرف نزن خیلی اعصبانیم میترسم که دعوامون خیلی جدی بشه. بعدم خوابید و صبح ام رفته سرکار. من دیگه نمیخوام برم خونشون اوف
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
والا شما چه زن و شوهر پررویی هستید! قسطتونم میدن جای تشکر میرید دعوا میگید دست از سر زندگیمون بردار ...
اخه جریان داره بما سر سفره عفد خونه دادن. خونه یه شهردیگه اس. ما1ساله ازدواج کردیم. نه کرایه اون خونه رو دیدیم نه هیچی. اون روزی میگفتن 400کرایه دادن 10پول پیش. اگه سر سفره عقد بما دادی خب کرایه اشم بده بهمون
اتفاقا همونجا باید جواب میدادی ،میگفتی بله دست شما درد نکنه ،البته من به (اسم شوهرت ) میگم خودمون پر ...
بخدا هزاربارگفتم شوهرم میگه نمیدم باشه رو کرایه خونه ایی که سرسفره عقد بهمون دادن چرا کرایه اش نمیدن بهمون. ضامن واممون هم یکی مادرشه یکی پدرش. میگه نمیدم ضامن خودشونن بمن چه
اره درسته میدونی مساله اینه که گاهی ادم اینقدر از حرف طرف جلو دیگران شوکه میشه که ذهنش قفل میکنه
بله موافقم ، اما با تمرین درست میشه ، اون لحظه به جای عصبی شدن باید خوب فکر کنه تا جواب درست بده، با این جواب هم مادرشوهرش متوجه میشد عروس و پسر قدردان هستن ، هم عروس خانم گفته بود مقصر پسر خودتونه که پرداخت نمیکنه....اما با این رفتاری که کرده الان پیش خانواده شوهر و خود شوهر ، ایشون مقصر شده.