کسی تاحالارحم اجاره کرده؟یاازآشناهایااطرافیان این کاروکردن؟۴بارسقط داشتم دیگه خسته شدم فکرکردن به موضوع اجاره کردن رحمم برام سخته ولی اگه دیگه چاره یی نداشته باشم مجبورم برم سراغش
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من یه بار مطب یه خانم دکتری دیدم که یه دوتا خانم اومده بودن آخر سر یه خانم ذیگه بهم گفت فهمیدی قضیه شون چی بود؟ رحم اجاره ای بود. عجیب که خانمی که رحم اجازه داده بود متاهل بود!!!! احتمالا منشی دکترا سراغ داشته باشن
خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من، منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️