2777
2789
عنوان

خواستگارررر

480 بازدید | 27 پست

سلام خوبین 

از کسایی که ازدواج سنتی کردن سوال دارممم 

بعد از جلسه اول خواستگاری که پسره هم اومده چند روز بعد باید خبر بدن  ک اوکی هستن ؟؟؟ از چند روز به بعد ینی منصرف شدن ؟؟؟

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  

خودشون زنگ میزنن دیگه

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فوقش 2 3 روز 

دیگه چقد میخاد فکر کنه مگه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

واقعا ؟؟؟ مگه نباید اونا بگن ؟؟ 

والله ما برای داداشمون رفتیم خواستگاری بعد ۲ روز مامان زن داداشم زنگ زد

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
والا زیاد زیاااااادش دیگه یه هفته از اون بیشتر نباید شه

پسره ی بیشعور خودش بهم گفت پسندیده و اینا ولی مامانش فکر کنم نپسندیده فردا روز ۶ فکر کنم منصرف شدن بیشعورا

والله ما برای داداشمون رفتیم خواستگاری بعد ۲ روز مامان زن داداشم زنگ زد

مامانم میگه ما زنگ نزنیم صبر کنیم اونا بگن باید خودمون دست بالا بگیریم گگگ

مامانم میگه ما زنگ نزنیم صبر کنیم اونا بگن باید خودمون دست بالا بگیریم گگگ

خوب بنظر منم خانواده دوماد زنگ میزنن میگن تصمیمتون چی شد؟ 

حالا اومدیم مادر عروس زنگ بزنه بعد مادر دوماد بگه ما منصرف سدیم 😑😑

خوب بنظر منم خانواده دوماد زنگ میزنن میگن تصمیمتون چی شد؟  حالا اومدیم مادر عروس زنگ بزنه بعد ...

اصلا آدم ضایع میشه در حد چیییی

والا منم یه خواستگار اینجوری داشتم خداییش من از پسره خوشم اومد اونم خوشش اومده بود همش میگفت این کارو میکنیم در اینده فلان و ... فقط هی تو حرفاش میگفت من ۶ تا خواهر دارمااااا 

بعد اومدیم تو جمع خواهره معلوم بود خوشش نیومده عوضی مثل میرغضب نگاه میکرد😤موقع رفتن مامانش هی میگفت جواب مارو کی میدین؟ فردا زنگ بزنم؟ اینا ولی خواهره همچنان😡

خلاصه رفتن و پیداشون نشد منم اولش ناراحت شدم بعد با خودم گفتم‌پسری که خواهرش براش تصمیم میگیره همون بهترکه نباشه اونم با اون خواهر افاده اییششش 

الان خانواده شوهرم منو رو سر میزارن خیلی دوسم دارن همه جا ازم تعریف میکنن حسابی قدرمو میدونن البته منم خیلی عروس خوبیم ها🤭