2821
2789
عنوان

شپشه؟

237 بازدید | 31 پست

سلام 

بچه ها من موهای خیلی پر و بلندی دارم چند وقته توی موهوم فقط جلو سرم که فرق باز میکنم ی سری دونه ها چسبیدن که شبیه رشکه 

اما من نه خارش دارم و اینکه چند بار مامانم موهامو گشته و حشره ایی پیدا نکرده 

ولی خوب چسبیده به موهوم و کنه ولی بیشتر بعد حموم نشون میده خودشو 

ترو خدا راهنمایی کنید من دارم دق میکنم اگه شپش باشه مرررردم من

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم برو مرکزبهداشت ببینن خیالت راحت شه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ببين اگه كنده نميشه احتمالا رشكه 

به مامانت بگو فوت كنه ببينه اون دونه ها راحت كنده ميشه يا نه

البته شپش اگه باشه حتما با خارش همراهه

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏

من بهداشت خوندم ممکنه جلو سر هم باشه اوایل که یکی دوتا شپش باشن خارش نداره بعد از تخم ریزی زیاد میشن ترس هم نداره یه شامپو بهت میدن خوب میشی

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
ببین اونو رو ناخنت با ناخن دیگه ات له کن اگه خرچ صدا داد بدون شپشه اگه نه که شوره اس 

صدا نداره.تعدادش خیلی کنه با اینکه ی مدتی هست ک میبینمت ولی اصن حشره نیست تو سرم 

ی عالمه سرکه زدم داروش زدم روغن زیتون .....

همه وسایلم شستم 

دارم دیوونه میشم

2824
2823
2791
2779
2792